Zeno

  • Soloartiest   /   Rijen
  • #Rap #Hip Hop
  • Klinkt als Kraantje Pappie

Indicatie €50 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Zeno

Check beschikbaarheid
Zeno, Rap, Hip Hop soloartist

Biografie
Kevin Biemans, woonachtig in het Brabantse Rijen, geboren in 1998 te Breda is sinds eind 2014 bezig met het maken van raptracks onder de naam Zeno. Hij beschrijft zijn muziek momenteel als voornamelijk trap met hier en daar enkele grime invloeden, waarin hij graag persoonlijke elementen verwerkt die voor hem centraal staan.
In 2010 maakte Kevin voor het eerst bewust kennis met hip hop. Dit door de albums ‘De lachende derde’ van De Jeugd van Tegenwoordig en door het debuutalbum van Jack Parow. Gedurende zijn middelbareschooltijd begon Kevin de Nederlandse scene te verkennen. Uiteindelijk dacht hij simpelweg: ‘als de jongens die op dit moment aan de top zijn het kunnen, dan moet ik dat ook kunnen’. Tot op de dag van vandaag is dat zijn meest belangrijke drijfveer.
Nadat hij erachter kwam dat het rappen voor hem meer was dan een hobby besloot hij na het behalen van zijn propedeuse aan de leraren opleiding tot geschiedenisdocent zichzelf aan te melden bij de Herman Brood Academie om zichzelf volledig te kunnen focussen op zijn muziek.
Hierbij heeft hij het doel om uiteindelijk van zijn passie zijn beroep te maken, om zo de rest van zijn leven betrokken te blijven bij het maken van muziek.
Afgelopen tijd was Kevin vooral gefocust op het maken van nieuwe tracks om op deze manier een unieke stijl te ontdekken en te ontwikkelen, maar daarnaast heeft hij in 2016 ook zo’n 25 optredens verzorgd bij diverse venue’s. Dit o.a. in Tivoli Vredenburg en in de grote van de Mezz in Breda.
Ook is hij actief op Instagram en Facebook waar je hem kunt volgen om kennis te maken met de persoon achter de muziek en natuurlijk om op de hoogte te blijven van actuele optredens, releases en andere activiteiten rondom hem heen. Dit beide onder de naam ‘Zenowachtig’

Muziek

Zeno - Om Me Heen (Prod. Spek)

Zeno - Mijn Denim (Prod. Cr...

Zeno - Loesoe

Reviews

Boek Zeno en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Zeno, Rap, Hip Hop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kevin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zeno

Zeno is een solo-artiest uit Rijen. Zeno maakt vooral muziek in de genres Rap & Hip Hop. Zeno heeft sinds de inschrijving op 29/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zeno klinkt als: Kraantje Pappie. Het repertoire van Zeno bestaat uit alleen eigen werk.

Zeno hanteert een richtprijs van €50 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.