Joie de Vivre

  • Ensemble   /   Breda
  • #Chanson #Gipsy #Jazz
  • Klinkt als Django Reinhardt, Charles Trenet, Jacques Brel, Patrick Bruel, Edith Piaff, Emilie Claire Barlow, Henri Salvador

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Joie de Vivre

Check beschikbaarheid
Joie de Vivre, Chanson, Gipsy, Jazz ensemble

Het leven is mooi! En met muziek kunnen we het nog een beetje mooier maken. Dat is wat Joie de Vivre doet. Alle facetten van het leven geven wij een muzikale omlijsting. Met veel feest en vreugde, een vleugje melancholie, af en toe een traan om weg te pinken. We reizen door de tijd en over de wereld, waarbij de Franse chanson, musette en manouche een speciaal plekje hebben in ons muzikale hart. Maar een mooie Engelse, Spaanse of Nederlandse song laten we zeker niet liggen! We nemen je mee naar de schwung van de jaren ’30, ’40 en ’50, naar de Parijse cafés van weleer, maar we schuwen ook de Amerikaanse swing uit die tijd niet. Zangeres Conchita laat zich op accordeon en gitaar begeleiden door ‘haar jongens’ Martin Boskamp en Herman Bril.
Met enige regelmaat laat Joie de Vivre zich vergezellen door een extra gastmuzikant.

Muziek

Petite Fleur

J'attendrai

Mon Amant de Saint Jean

Reviews

Boek Joie de Vivre en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Joie de Vivre, Chanson, Gipsy, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Herman

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joie de Vivre

Joie de Vivre is een ensemble uit Breda. Joie de Vivre speelt muziek in de stijlen Chanson, Gipsy & Jazz. Joie de Vivre heeft sinds de inschrijving op 29/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joie de Vivre klinkt als: Django Reinhardt, Charles Trenet, Jacques Brel, Patrick Bruel, Edith Piaff, Emilie Claire Barlow, Henri Salvador. Het repertoire van Joie de Vivre bestaat uit covers en eigen werk.

Joie de Vivre hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.