Joie de Vivre

  • Ensemble   /   Breda
  • #Chanson #Gipsy #Jazz
  • Klinkt als Django Reinhardt, Charles Trenet, Jacques Brel, Patrick Bruel, Edith Piaff, Emilie Claire Barlow, Henri Salvador

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Joie de Vivre

Check beschikbaarheid
Joie de Vivre, Chanson, Gipsy, Jazz ensemble

Trio Joie de Vivre is een fris nieuw muzikaal trio met drie ervaren muzikanten: Conchita Barbé, Michael Breukers en Herman Bril.
Met zang, gitaar en accordeon brengen wij Franse chansons in gypsy swing, manouche en hier en daar een vleugje Latin. Maar centraal staat altijd: swing! Wilt u een vrolijke noot toevoegen aan uw evenement, festival of receptie?
Wilt u uw gasten trakteren op een swingende begeleiding van lunch of diner? Wij zijn zeer breed inzetbaar, flexibel en betrouwbaar. U kunt ons ook op korte termijn boeken, wij staan altijd klaar! Meer info? Wij heten u van harte welkom op joiedevivremusique.nl. Het laatste nieuws met smakelijke teasers vindt u op Facebook onder joie de vivre musique.

Muziek

Petite Fleur

J'attendrai

Mon Amant de Saint Jean

Reviews

Joie de Vivre heeft nog geen reviews.

Contact

Joie de Vivre, Chanson, Gipsy, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Conchita

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joie de Vivre

Joie de Vivre is een ensemble uit Breda. Joie de Vivre speelt muziek in de stijlen Chanson, Gipsy & Jazz. Joie de Vivre heeft sinds de inschrijving op 29/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joie de Vivre klinkt als: Django Reinhardt, Charles Trenet, Jacques Brel, Patrick Bruel, Edith Piaff, Emilie Claire Barlow, Henri Salvador. Het repertoire van Joie de Vivre bestaat uit covers en eigen werk.

Joie de Vivre hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.