Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederl...

Indicatie €250 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland!

Check beschikbaarheid
Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland!, Singer-songwriter, Muziektheater, Kleinkunst soloartist

Melodieuze, poëtische en fantasierijke nummers, met een vrolijke, filosofische, sprookjesachtige of realistische insteek. Elk lied is een verhaal, een wereld op zichzelf.

Met een grote variatie aan songs, actie, stemkunst, humor en eigenaardigheden, voert Wouter je mee naar een hele andere wereld; van het brouwen van een toverdrank op een kampvuur in het bos, tot het redden van een gecrashte ruimtebus op Oberon! Onderweg is een incidentele aanvaring met de realiteit echter onvermijdelijk ...

Het publiek ziet en hoort in Wouter regelmatig overeenkomsten met artiesten als Boudewijn de Groot, Johnny Cash, Cornelis Vreeswijk, Jules de Corte en Herman van Veen.

In 2016 won hij de landelijke finale van 'De beste kampvuurmuzikant van Nederland'. “Wouter is een muzikant waar je urenlang geboeid naar kunt luisteren”, aldus jurylid Jonna ter Veer bij het bekendmaken van de uitslag.

Muziek

Ik denk dat ik ben (gedacht...

Jouw eigen zee

Oorlogje Spelen

Reviews

Boek Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland!, Singer-songwriter, Muziektheater, Kleinkunst soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland!

Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland! is een solo-artiest uit Wiuwert / Leeuwarden. Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland! maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Muziektheater & Kleinkunst. Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland! heeft sinds de inschrijving op 16/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland! klinkt als: Boudewijn de Groot, Cornelis Vreeswijk, Spinvis, Cash, Dylan, Herman van Veen. Het repertoire van Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland! bestaat uit covers en eigen werk.

Wouter van der Wal / De beste kampvuurmuzikant van Nederland! hanteert een richtprijs van €250 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.