Wondere Wouter

Indicatie €200 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Wondere Wouter

Check beschikbaarheid
Wondere Wouter, Singer-songwriter, Muziektheater, Komedie soloartist

Melodieuze, poëtische en fantasierijke nummers, met een vrolijke, filosofische, sprookjesachtige of realistische insteek. Elk lied is een verhaal, een wereld op zichzelf.

Met een grote variatie aan songs, actie, stemkunst, humor en eigenaardigheden, voert Wouter je mee naar een hele andere wereld; van het brouwen van een toverdrank op een kampvuur in het bos, tot het redden van een gecrashte ruimtebus op Oberon! Onderweg is een incidentele aanvaring met de realiteit echter onvermijdelijk ...

Het publiek ziet en hoort in Wouter regelmatig overeenkomsten met artiesten als Boudewijn de Groot, Johnny Cash, Cornelis Vreeswijk, Jaap Fischer en Herman van Veen.

In 2016 won hij de landelijke finale van 'De beste kampvuurmuzikant van Nederland'. “Wouter is een muzikant waar je urenlang geboeid naar kunt luisteren”, aldus jurylid Jonna ter Veer bij het bekendmaken van de uitslag.

Muziek

Ik denk dat ik ben (gedacht...

Gezellig naar de maan

Jouw eigen zee

Reviews

Boek Wondere Wouter en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wondere Wouter, Singer-songwriter, Muziektheater, Komedie soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wondere Wouter

Wondere Wouter is een solo-artiest uit Wiuwert / Leeuwarden. Wondere Wouter maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Muziektheater & Komedie. Wondere Wouter heeft sinds de inschrijving op 16/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wondere Wouter klinkt als: Boudewijn de Groot, Cornelis Vreeswijk, Jaap Fischer, Cash, Dylan, Simon. Het repertoire van Wondere Wouter bestaat uit covers en eigen werk.

Wondere Wouter hanteert een richtprijs van €200 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.