Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap

Indicatie €0 - €174

Stuur een persoonlijk bericht naar Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap

Check beschikbaarheid
Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap, Easy Listening, Entertainment, Smartlap soloartist

Als we het hebben over zanger/entertainer Wim Heijman, praten we over een zanger die op vele fronten verschilt van anderen.
Alleen al zijn uitstraling: hij treedt keurig in smoking op, indien nodig.
En of dat nu met croonermuziek is , met jaren 60/70 of met Nederlands talige meezingers en smartlappen, hij blijft zijn stijl en klasse behouden.
Met nummers van Frank Sinatra, Dean Martin, Charles Aznavour, Michael Buble, Neil Diamond, Tom Jones, Fats Domino, Elvis Presley, Cliff Richard, Udo Jurgens, Freddy Quinn, Lee Towers, Andre Hazes, De Havenzangers, Eddy Wally, Frans Duits, Jan Smit, Nico Haak, Renee Schuurmans, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Johny Hoes, Corrie Konings, Zangeres zonder naam en nog vele anderen.
Flexibel is hij met name in zijn repertoire. Met dit repertoire, inmiddels bestaande uit ruim 300 nummers, zijn flair en overtuiging weet hij elk publiek voor zich te winnen en te voorzien van de juiste stemming.
Zijn werkterrein is breed. Overal waar klasse, stemming en sfeer worden gevraagd, is Wim Heijman een graag geziene gast. Hij krijgt het publiek 100% zeker aan het swingen, maar kan mensen het volgende moment ook beroeren met zijn ballads.
Een half uur, een heel uur, maar ook twee maal drie kwartier of avond vullend, het kan allemaal, in overleg of met een vast programma en uiteraard ook nummers op verzoek.

Reviews

Boek Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap, Easy Listening, Entertainment, Smartlap soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap

Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap is een solo-artiest uit Veghel. Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Entertainment & Smartlap. Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap heeft sinds de inschrijving op 07/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap klinkt als: Tom Jones, Cliff Richard, Elvis, Neil Diamond, Frank Sinatra, Michael Buble etc. Het repertoire van Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap bestaat uit alleen covers.

Wim Heijman zanger van jazz tot smartlap hanteert een richtprijs van €0 - €174 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.