Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party

  (1)
  • Soloartiest   /   Kapelle
  • #Entertainment #Nederpop #Smartlap
  • Klinkt als Was je wel eens bij de Toppers?? Dan weet je hu supergezellig het is om met z'n allen leuke liedjes mee te zingen, terwijl de teksten meelopen op een LED-scherm. Ook karaoke met 30.000 titels!!
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €695

Stuur een persoonlijk bericht naar Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party

Check beschikbaarheid
Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party, Entertainment, Nederpop, Smartlap soloartist

Ken je het 'Toppersgevoel'? Philip speelt en zingt live bekende liedjes in het Nederlands en het Engels en het publiek zingt spontaan uit volle borst mee. De songteksten lopen namelijk synchroon mee op een LED-scherm. Hoe gezellig is dat??!! Ook reguliere karaoke met keus uit 30.000 nummers!!!

Muziek

Baker street

Jij denkt maar dat je alles...

Sunny days

Foto's

Reviews

Door op 25/05/2022

Top artiest die de sfeer goed aanvoelt. Vooral het interactieve met de microfoon was erg leuk. Afspraken nagekomen en netjes op tijd. 10 sterren

Contact

Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party, Entertainment, Nederpop, Smartlap soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Philip

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party

Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party is een solo-artiest uit Kapelle. Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party maakt vooral muziek in de genres Entertainment, Nederpop & Smartlap. Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party heeft sinds de inschrijving op 26/01/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party klinkt als: Was je wel eens bij de Toppers?? Dan weet je hu supergezellig het is om met z'n allen leuke liedjes mee te zingen, terwijl de teksten meelopen op een LED-scherm. Ook karaoke met 30.000 titels!!. Het repertoire van Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Philip's Meezingfestijn / Karaoke Party hanteert een richtprijs van €695 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.