Wim den Herder & Joscho Stephan

  • Band   /   Amsterdam
  • #Fingerstyle #Gipsy #Jazz
  • Klinkt als Wim den Herder, Joscho Stephan, Rosenberg Trio, Tommy Emmanuel, Bireli Lagrene

Indicatie €800 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Wim den Herder & Joscho Stephan

Check beschikbaarheid
Wim den Herder & Joscho Stephan, Fingerstyle, Gipsy, Jazz band

Al op 13-jarige leeftijd won Wim den Herder de National Guitar Awards en versloeg daarbij alle volwassen gitaarvirtuozen met zijn snerpende bluessolo's. Vervolgens speelde hij rock, studeerde af bij de jazzafdeling van het conservatorium en richt zich momenteel vooral op de akoestische gitaar. Gitaarhelden als Harry Sacksioni, Tommy Emmanuel en Jan Akkerman beschouwen Wim als een van de beste gitaristen van Nederland.
Joscho Stephan is de snelste gitarist op onze planeet, hij heeft veel gevoel voor melodie en is een verhalenverteller. Hij heeft het allemaal. Op zijn 20e bracht hij zijn eerste CD uit. Met inmiddels 8 CD's op zijn naam en samenwerkingen met de groten der aarde, waaronder onze vriend Tommy Emmanuel, wordt hij beschouwd als een van de beste gitaristen ter wereld.

Muziek

Blue Bossa

Isn't She Lovely

Live Bossa Dorado

Reviews

Boek Wim den Herder & Joscho Stephan en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wim den Herder & Joscho Stephan, Fingerstyle, Gipsy, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wim den Herder & Joscho Stephan

Wim den Herder & Joscho Stephan is een band uit Amsterdam. Wim den Herder & Joscho Stephan speelt muziek in de genres Fingerstyle, Gipsy & Jazz. Wim den Herder & Joscho Stephan heeft sinds de inschrijving op 18/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wim den Herder & Joscho Stephan klinkt als: Wim den Herder, Joscho Stephan, Rosenberg Trio, Tommy Emmanuel, Bireli Lagrene. Het repertoire van Wim den Herder & Joscho Stephan bestaat uit covers en eigen werk.

Wim den Herder & Joscho Stephan hanteert een richtprijs van €800 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.