Wieger

Indicatie €300 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Wieger

Check beschikbaarheid
Wieger, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

♪ Wie ben ik ♪
Mijn naam is Wieger Troostheide en ik ben singer-songwriter. Oorspronkelijk kom ik uit omgeving Utrecht (Houten, IJsselstein), sinds twee jaar woon ik in Amsterdam. Ik vind het leuk dat muziek me op interessante plekken brengt: een surffestival in Frankrijk, de chique verjaardag van een CEO of een uitvoering in TivoliVredenburg!

♪ Wat is mijn stijl? ♪
Ik speel zowel op de voor- als achtergrond uit een repertoire van veel verschillende artiesten. Er komt van alles voorbij: Bruno Mars, Ed Sheeran, De Dijk, en LMFAO (ja, echt). Ik kies liedjes die ik zelf mooi vind en die ‘overeind’ blijven met alleen zang en gitaar. Als je meer voor een jazzy vibe gaat kun je ook kijken naar mijn ensemble Suitable.

♪ Covers of eigen werk? ♪
Ik speel bijna altijd covers, maar ik heb begin 2019 ook eigen werk uitgebracht. Check de EP ‘Tot Hier En Verder’ op Spotify (en luister hoe ik in Amsterdam terecht ben gekomen).

♪ Voor welke gelegenheid? ♪
Het belangrijkste is dat mijn optreden bijdraagt aan het doel van jouw event, of het nou een borrel, diner of presentatie is. Daarom ga ik graag met je in gesprek om te onderzoeken welke sfeer je wilt neerzetten. Als ik het idee heb dat het niet matcht geef ik dat aan.

♪ Wat is mijn achtergrond? ♪
In 2016 heb ik de master Strategisch HRM afgerond. Daarna combineerde ik HR & Finance bij een start-up met muziek maken. Sinds november 2019 leg ik me volledig toe op het maken van muziek en podcasts!

Muziek

Budapest

Perfect

Uptown funk

Foto's

Reviews

Boek Wieger en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wieger, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wieger

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wieger

Wieger is een solo-artiest uit Amsterdam. Wieger maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Easy Listening. Wieger heeft sinds de inschrijving op 23/11/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wieger klinkt als: John Mayer, Jack Johnson, Ed Sheeran, Bruno Mars. Het repertoire van Wieger bestaat uit alleen covers.

Wieger hanteert een richtprijs van €300 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.