Piece Of Pie

  • Band   /   Etten-Leur
  • #Rock #Grunge #Hard Rock
  • Klinkt als Stone Temple Pilots, STP, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Piece Of Pie

Check beschikbaarheid
Piece Of Pie, Rock, Grunge, Hard Rock band

Op 16 dec 2017 is de band opgericht door (Arno van der Borst) voormalig zanger van Radiovox. Met een advertentie op Facebook wist hij een band bij elkaar te krijgen met echte Stp liefhebbers. Along the way waren er wat verschuivingen met bandleden om het tot een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Inmiddels is de bezetting sinds mei 2018 compleet met een zeer gemotiveerde groep van 4 leden onder de naam Piece of Pie (Stone Temple Pilots-tribute)

Vocalist / frontman: (Arno van der Borst) Etten-leur Voormalig:Radiovox (popcover)Jesters(eigen werk) finalist van Clash of the Coverbands 2016

Basgitarist: (Vincent van der Schoor) Rotterdam Voormalig: Verschillende garage Bands, veel optredens

Gitarist: (Erik Fridzema) Vleuten Voormalig: Verschillende bands waaronder All comes Down (eigen werk), veel optredens

Drummer: (William Valentijn) St Willebrord Voormalig: Samenwerking met verschillende BN'rs waaronder Glennis Grace en Gerard Joling

Met alle leden de genodigde podium ervaring!!!!

Waarom gekozen voor Stone Temple Pilots... Omdat het een flinke uitdaging is deze band te evenaren qua apartheid, techniek en variaties. Wat onze band onderscheidt van de anderen? Omdat de motivatie 100 procent is, en ieder van de band zich zo veel mogelijk op zijn rol focust qua sound en performance!! En vooral ook in een korte tijd een goede band opgebouwd hebben om flink wat lol te trappen tijdens het spelen!! Het Doel! Zo veel mogelijk festivals veroveren en kroegen plat spelen.

Muziek

Vasoline

Plush

Dead and Bloated

Reviews

Boek Piece Of Pie en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Piece Of Pie, Rock, Grunge, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vincent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Piece Of Pie

Piece Of Pie is een band uit Etten-Leur. Piece Of Pie speelt muziek in de genres Rock, Grunge & Hard Rock. Piece Of Pie heeft sinds de inschrijving op 20/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Piece Of Pie klinkt als: Stone Temple Pilots, STP, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden. Het repertoire van Piece Of Pie bestaat uit alleen covers.

Piece Of Pie hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.