WayWard

  • Band   /   Den Bosch
  • #Hard Rock #Grunge #Pop
  • Klinkt als Pearl Jam, Anouk, Alanis Morissette, Foo Fighters, Kings of Leon
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar WayWard

Check beschikbaarheid
WayWard, Hard Rock, Grunge, Pop band

WayWard: eigenwijze rockband met ballen. Stonden in 2017 in de landelijke finales van de Clash of the Coverbands! WayWard is een Brabantse kick-ass rockcoverband. Pearl Jam, Triggerfinger, U2, Kings of Leon, Foo Fighters zijn namen die voorbij komen. Maar ook nummers van Anouk, Alanis Morissette en Skunk Anansie passeren de revue. Maar wat te denken van nummers van Duffy, Lorde en Rihanna…Alles steeds op de WayWard manier met een eigen rauwe sound. Twee krachtige stemmen op een solide basis van drums, bas en elektrische gitaren zorgen voor een feest der herkenning, waarbij stilstaan niet mogelijk is. Luchtgitaren, springen en meezingen overkomt je gewoon.. Van ballade tot het stevigere beukwerk, alles in een WayWard-jasje…Soms eigenzinnig, soms onvoorspelbaar. Kortom: WayWard!!!. WayWard bestaat uit Anja, Chris, Martijn, Roy en Sander.

Muziek

Zombie - halve finale Clash...

You oughta know - live in D...

Pretender live bij de Clash...

Reviews

WayWard heeft nog geen reviews.

Contact

WayWard, Hard Rock, Grunge, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over WayWard

WayWard is een band uit Den Bosch. WayWard speelt muziek in de genres Hard Rock, Grunge & Pop. WayWard heeft sinds de inschrijving op 08/05/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van WayWard klinkt als: Pearl Jam, Anouk, Alanis Morissette, Foo Fighters, Kings of Leon. Het repertoire van WayWard bestaat uit covers en eigen werk.

WayWard hanteert een richtprijs van €250 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.