Wasboor

  (2)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Disco #Funk #House
  • Klinkt als Sugar Hill Gang, Daft Punk, Marlena Shaw, De La Soul, Kaytranada, Betty Wright, Sly and the Family Stone, Late Nite Tuff Guy,
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Wasboor

Check beschikbaarheid
Wasboor, Disco, Funk, House dj

Ik draai all round. Funk en hiphop voor chill-out sessies en meer disco en house voor volle dansvloeren. Laat maar weten wat je leuk vindt!

Reviews

Door op 10/02/2016

Het contact met dj Wasboor is goed verlopen! Wij hebben Wasboor geboekt voor ons evenement op Ruigoord waar hij moest warm draaien voor een band die daar later zou gaan optreden zijn taak was dan ook er voor te zorgen dat de sfeer er in zou zitten voor dat het optreden zou gaan beginnen en dit is goed gelukt! ook na het optreden van de band heeft Wasboor er voor gezorgd dat de voetjes van de vloer konden. Verder zijn alle afspraken keurig nagekomen en is het een prima persoon om mee te werken!

Door op 08/10/2014

Altijd fijn, lekker deuntjes en goed op publiek aangepast.

Contact

Wasboor, Disco, Funk, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Boris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wasboor

Wasboor is een DJ uit Amsterdam. Wasboor draait muziek in de stijlen Disco, Funk & House. Wasboor heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wasboor klinkt als: Sugar Hill Gang, Daft Punk, Marlena Shaw, De La Soul, Kaytranada, Betty Wright, Sly and the Family Stone, Late Nite Tuff Guy, . Het repertoire van Wasboor bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Wasboor krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Wasboor hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.