Adamo

  • DJ   /   Arnhem
  • #Deep house #House
  • Klinkt als Future House, Deep House, Progressive House

Indicatie €50 - €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Adamo

Check beschikbaarheid
Adamo, Deep house, House dj

Adamo is een jonge DJ uit het oosten van Nederland. De grote passie begon al vroeg. vanaf jonge leeftijd werd er al geknutseld aan verschillende muzikale stukken, hiervan moet niet gelijk verwacht worden dat het muzikale stukken zijn zoals Mozart. Nee dat helaas niet, gewoon knutselen en verschillende nummers achter elkaar zetten.

Deze jonge jongen uit Nederland begon al vroeg met het draaien van plaatjes. Met een jaar of 2 ervaring in een duo te draaien, was het tijd voor iets nieuws. Het begon allemaal op een slaapkamer met een idee en is nu een uitgebreide toekomstvisie met een doelstelling: "de beste muziek verspreiden over de wereld"

Muziek

Promo Mix 2015

Taste of Adamo

Reviews

Boek Adamo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Adamo, Deep house, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Adamo

Adamo is een DJ uit Arnhem. Adamo draait muziek in de stijlen Deep house & House. Adamo heeft sinds de inschrijving op 14/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Adamo klinkt als: Future House, Deep House, Progressive House. Het repertoire van Adamo bestaat uit covers en eigen werk.

Adamo hanteert een richtprijs van €50 - €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.