Vincent Verbiesen

Indicatie €195

Stuur een persoonlijk bericht naar Vincent Verbiesen

Check beschikbaarheid
Vincent Verbiesen, Levenslied, Volksmuziek, Smartlap soloartist

Vincent Verbiesen is als artiest pas net onderweg, maar is al jaren bezig met Nederlandstalige muziek. In het verleden was hij al actief als radio-dj en (gelegenheids)-tekstschrijver. Na deze hobby’s was het een logische stap om zelf de microfoon op te pakken. In 2018 trok hij de stoute schoenen aan en besloot hij voor het eerst het podium op te klimmen. Toen realiseerde hij zich gelijk dat het niet zijn laatste keer zou zijn. Het jaar daarna gaf Vincent verschillende optredens in cafés, kantines, en bij andere gelegenheden. Met Alleen in de Zomer is onlangs zijn debuutsingle uitgekomen. Het is een vrolijk, up-tempo, zomers nummer. Met deze single zet Vincent de eerste stap in het ontwikkelen van zijn eigen repertoire, dat de komende jaren hopelijk zijn plekje gaat vinden binnen de Nederlandstalige muziek.

Muziek

Alleen in de Zomer

Reviews

Boek Vincent Verbiesen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Vincent Verbiesen, Levenslied, Volksmuziek, Smartlap soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vincent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vincent Verbiesen

Vincent Verbiesen is een solo-artiest uit Nijmegen. Vincent Verbiesen maakt vooral muziek in de genres Levenslied, Volksmuziek & Smartlap. Vincent Verbiesen heeft sinds de inschrijving op 26/06/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vincent Verbiesen klinkt als: Raymon Hermans, Arjon Oostrom. Het repertoire van Vincent Verbiesen bestaat uit covers en eigen werk.

Vincent Verbiesen hanteert een richtprijs van €195 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.