Urban Distortion

  • Band   /   Schiedam
  • #Rock #Grunge #Pop
  • Klinkt als Foo Fighters, Pearl Jam, Audioslave

Indicatie €0 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Urban Distortion

Check beschikbaarheid
Urban Distortion, Rock, Grunge, Pop band

Urban Distortion is een alternatieve rockband uit het hart van Schiedam. Geïnspireerd door bands als Foo Fighters, QOTSA en Pearl jam. Urban Distortion krijgt het goed voor elkaar om een eigen style en geluid neer te zetten. Het energieke optreden van de band, de strakke ritme sectie, de “wall off sound” en de “kras over je ziel” vocalen, maakt Urban Distortion een echte live-band. De demo “Zwart Nazareth sessie” en de daaropvolgende YouTube-clip, Bottoms-up werden met veel enthousiasme ontvangen. Met honger naar meer heeft Urban Distortion de EP 'Breakfast For Champions' opgenomen in de Duct-tape studio’s te Rotterdam die in het voorjaar van 2016 is uitgebracht. Voor het nummer 'Talking in Your Sleep' van de EP heeft de band een bijpassende videoclip gemaakt die in korte tijd al bijna 2000 keer bekeken is op ons youtube kanaal!

Muziek

Lettin Go

Now You're Gone

Upside Down

Reviews

Boek Urban Distortion en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Urban Distortion, Rock, Grunge, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Urban Distortion

Urban Distortion is een band uit Schiedam. Urban Distortion speelt muziek in de genres Rock, Grunge & Pop. Urban Distortion heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Urban Distortion klinkt als: Foo Fighters, Pearl Jam, Audioslave. Het repertoire van Urban Distortion bestaat uit alleen eigen werk.

Urban Distortion hanteert een richtprijs van €0 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.