U2ONE

  • Band   /   Den Bosch
  • #Pop
  • Klinkt als U2

Indicatie €1250 - €2750

Stuur een persoonlijk bericht naar U2ONE

Check beschikbaarheid
U2ONE, Pop band

U2ONE staat voor 4 ervaren muzikanten met een gedeelde passie voor 's werelds grootste rockband U2. Opgeteld hebben de bandleden meer dan 40 jaar U2-tributeband-ervaring.

U2ONE is ambitieus en professioneel, zonder pretenties. Geen lookalike wedstrijd maar een "feelalike" ervaring. De nummers eer aan doen, enthousiasme uitstralen naar het publiek. Het gevoel oproepen dat bij ieder U2 concert in de lucht hangt. En dat moet goedkomen met 4 puristen in één band.

U2ONE is trots op zijn verleden. Ontstaan uit spraakmakende, eigenzinnige U2 tributebands: Electric Co, Joe2 en U2NL. Met speelervaring in alle hoeken en gaten van het land. Van kroeg tot theater, van privéfeest tot festival.

U2ONE heeft er zin in. Zin in muziek maken, zin in mooie avonden met dito optredens, zin in het weerzien van oude bekenden en het ontmoeten van zielsverwanten die besmet zijn met het U2 virus. U2ONE hoopt jou te ontmoeten bij het volgende optreden :)

Muziek

Pride

The Fly

Where the streets have no name

Reviews

Boek U2ONE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

U2ONE, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over U2ONE

U2ONE is een band uit Den Bosch. U2ONE speelt muziek in de genres Pop. U2ONE heeft sinds de inschrijving op 29/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van U2ONE klinkt als: U2. Het repertoire van U2ONE bestaat uit alleen covers.

U2ONE hanteert een richtprijs van €1250 - €2750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.