Turmoil

Indicatie €100 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Turmoil

Check beschikbaarheid
Turmoil , Americana, Bluegrass, Rock 'n Roll band

De band Turmoil (letterlijk vertaald naar ‘onrust’) is ontstaan in een tijd van onrust in de wereld: kroegen dicht, shows gecanceld en iedereen verplicht thuis. Samen muziek maken zat er niet in. Toen iemand met het idee kwam om vanuit huis een aantal cover songs op te nemen werd daar enthousiast op gereageerd, een serie social distancing videos als resultaat. Dat smaakte naar meer: niet veel later begonnen die ideeën voor eigen muziek binnen te stromen. Toen er eindelijk weer gerepeteerd en (kleinschalig) opgetreden mocht worden wisten de jongens van Turmoil het zeker: ‘Hiermee moeten we verder!’

Begin 2022 zijn ze begonnen met plannen maken voor een EP, live en rauw zoals de platen waar zij zelf door geïnspireerd zijn.
Het resultaat mag er zijn, 6 songs liggen klaar op de plank. In de tussentijd blijft Turmoil onrust stoken: er wordt volop nieuwe muziek geschreven. Deze band staat klaar om de podia in Nederland te bestormen!

Muziek

Weary Eyed Traveler

Charleston Girl (Cover)

Find The Gold (Live Akoesti...

Reviews

Boek Turmoil en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Turmoil , Americana, Bluegrass, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Turmoil

Turmoil is een band uit Culemborg . Turmoil speelt muziek in de genres Americana, Bluegrass & Rock 'n Roll. Turmoil heeft sinds de inschrijving op 30/05/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Turmoil klinkt als: Turnpike Troubadours, Jason Isbell & the 400 unit, Whiskeytown. Het repertoire van Turmoil bestaat uit covers en eigen werk.

Turmoil hanteert een richtprijs van €100 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.