Haags Nachtorkest

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Haags Nachtorkest

Check beschikbaarheid
Haags Nachtorkest, Nederpop, Pop, Rock band

Het Haags Nachtorkest speelt retro-rock, ballads en liedjes met een funky bite. De muziek is een mix van eigenzinnige verhalen, herkenbare melodieën en toegankelijke emotie.
Frontman Jan-Willem duikt in verbroken relaties waar het gevoel geen platte clichés wordt, maar hij een onwerkelijk verlangen uitdrukt van wat niet meer is. Poëtische verhalen met kloten. HNO is pure zeggingskracht in powertrio-formaat.

Titels als Het zout van de zee, Zonder jou, de Hartenbreker, Engel, of Meisje van de maand verraden al dat de liedjes een oorsprong hebben. “Gewoon putten uit eigen ervaring en naar muziek vertalen”, zegt Jan-Willem die alle teksten en muziek voor zijn rekening neemt.

We combineren wat onze muzikale herinnering aanreikt. En vooral niet moeilijk doen! Muziek is om te genieten, wij bedienen de fijnproevers met teksten over universele thema’s als liefde, angst, verlaten worden en onsterfelijkheid.

Muziek

Ander Land

Zonder Jou

De Nacht

Reviews

Boek Haags Nachtorkest en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Haags Nachtorkest, Nederpop, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Haags Nachtorkest

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Haags Nachtorkest

Haags Nachtorkest is een band uit Den Haag. Haags Nachtorkest speelt muziek in de genres Nederpop, Pop & Rock. Haags Nachtorkest heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Haags Nachtorkest klinkt als: De Dijk, the Scene. Het repertoire van Haags Nachtorkest bestaat uit alleen eigen werk.

Haags Nachtorkest hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.