Trade Mark

  • Band   /   Horst
  • #Rock 'n Roll #Rock
  • Klinkt als Normaal, Jovink, AC/DC, rock, boerenrock

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Trade Mark

Check beschikbaarheid
Trade Mark, Rock 'n Roll, Rock band

In het illustere jaar 1987 kwamen vijf jonge knapen op het sublieme idee om een rock- feestband te beginnen.
Enthousiast als jonge honden bestormden ze de lokale podia. De slogan van de bevriende band Jovink (niet goed, wel hard) sloot bewonderenswaardig goed aan bij de jonge knullen.
Met het ouder worden van Trade Mark (en de bandleden) groeide het plezier evenredig met de bierconsumptie. Ieder optreden was, is, en blijft een feest, voor het publiek en zeker ook voor de band.
Ondanks dat het grote geld natuurlijk al enkele jaren binnenstroomt, blijft lol de enige drijfveer van Trade Mark. Kommersie is een woord dat de jongens en het management van de band nog niet eens kunnen spellen!
In de afgelopen jaren rolden drie cd’s (1999, 2003 en 2009) van de persen waarop Trade Mark zijn ziel en zaligheid vast heeft proberen te leggen. Na elke cd, en daarmee elk lustrum, organiseert Trade Mark het evenement Verrekte Goede Vrijdag. Met de organisatiegeheel in eigen handen groeide Verrekte Goede Vrijdag uit tot een topevenement met in 2004 en 2009 meer dan duizend bezoekers!
Ondanks de stijgende leeftijden en het stijgend aantal (je wordt ouder) papa’s in de band, blijft elk optreden een happening. Vol rock&roll, humor en bier.

Een feest zonder Trade Mark is als bier zonder alcohol!!

Muziek

Country Roads

Midnight Special

Rivers of Babylon

Reviews

Boek Trade Mark en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Trade Mark, Rock 'n Roll, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trade Mark

Trade Mark is een band uit Horst. Trade Mark speelt muziek in de genres Rock 'n Roll & Rock. Trade Mark heeft sinds de inschrijving op 16/09/2023 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trade Mark klinkt als: Normaal, Jovink, AC/DC, rock, boerenrock. Het repertoire van Trade Mark bestaat uit alleen covers.

Trade Mark hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.