Timo de Jong

Indicatie €75 - €249

Stuur een persoonlijk bericht naar Timo de Jong

Check beschikbaarheid
Timo de Jong, Folk, Akoestisch, Singer-songwriter soloartist

Timo de Jong is een muzikant uit Meppel die folk-, country- en pop liedjes schrijft en speelt. Liedjes die een beetje over hem gaan, maar eigenlijk op iedereen van toepassing zijn. Maar ook liedjes over autodieven, koibois en dochters die nog geboren moeten worden. Liedjes uit de wereld om zich heen en de wereld in zichzelf. Gelukkig is er altijd toch dat zilveren randje. Wat de locatie ook moge zijn, Timo reduceert het tot een gezellige huiskamer waarin hij gevuld met humor en vrij van pretenties zijn publiek vermaakt.
In anderhalf jaar tijd heeft Timo inmiddels meer dan 100 keer opgetreden in café’s, huiskamers, op straat, winkels en in verschillende poppodia.”

Muziek

Timo de Jong - Morgen

Timo de Jong - Summer Came ...

Timo de Jong - Nobody Knows

Reviews

Timo de Jong heeft nog geen reviews.

Contact

Timo de Jong, Folk, Akoestisch, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Timo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Timo de Jong

Timo de Jong is een solo-artiest uit Meppel. Timo de Jong maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Folk & Singer-songwriter. Timo de Jong heeft sinds de inschrijving op 16/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Timo de Jong klinkt als: The Avett Brothers, Bob Dylan, Johnny Cash, Bon Iver. Het repertoire van Timo de Jong bestaat uit alleen eigen werk.

Timo de Jong hanteert een richtprijs van €75 - €249 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.