The Very 80's Band

Indicatie €1100 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar The Very 80's Band

Check beschikbaarheid
The Very 80's Band, Pop, Coverband, Disco band

The Very 80’s band draait al bijna 15 jaar mee en is inzetbaar op allerlei verschillende thema’s die uiteen lopen van kermissen, tot aan disco/dance feesten, van bruiloften tot aan bedrijfsfeesten en van stadsfeesten tot muziekcafés.
Kortom The Very 80’s band is allround inzetbaar en verzekerd van succes!

The Very 80’s band laat de jaren tachtig muzikaal herleven en zorgt ervoor dat zelfs de statische genieters toch stiekem dansen op de hits van de favoriete eighties artiesten of misschien wel je guilty pleasures. Laat je gaan op de hits van o.a. Madonna, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire, Wham! en Prince. Maar ook Doe Maar, Anita Meyer, Dolly Dots en Frankie Goes to Hollywood mogen niet ontbreken en doen dat dan ook niet!

The Very 80’s band gaat soms vreemd en blikt dan terug op de disco uit de late seventies waaronder Chic, The Trammps, Gloria Gaynor en vele anderen. Kortom haal je zweetbandjes en beenwarmers tevoorschijn, put on your red shoes and dance…… en vergeet vooral hierbij je keel niet te smeren want het meezing gehalte is behoorlijk aanwezig.

Neem geen risico en ga op zeker voor een gegarandeerde feestavond en boek The Very 80’s Band vandaag nog!

Contact

The Very 80's Band, Pop, Coverband, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Very 80's Band

The Very 80's Band is een band uit Hoorn. The Very 80's Band speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Disco. The Very 80's Band heeft sinds de inschrijving op 19/03/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Very 80's Band klinkt als: Eighties. Het repertoire van The Very 80's Band bestaat uit alleen covers.

The Very 80's Band hanteert een richtprijs van €1100 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.