The Very 80's Band

  (1)

Indicatie €1100 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar The Very 80's Band

Check beschikbaarheid
The Very 80's Band, Pop, Coverband, Disco band

The Very 80’s band draait al bijna 15 jaar mee en is inzetbaar op allerlei verschillende thema’s die uiteen lopen van kermissen, tot aan disco/dance feesten, van bruiloften tot aan bedrijfsfeesten en van stadsfeesten tot muziekcafés.
Kortom The Very 80’s band is allround inzetbaar en verzekerd van succes!

The Very 80’s band laat de jaren tachtig muzikaal herleven en zorgt ervoor dat zelfs de statische genieters toch stiekem dansen op de hits van de favoriete eighties artiesten of misschien wel je guilty pleasures. Laat je gaan op de hits van o.a. Madonna, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire, Wham! en Prince. Maar ook Doe Maar, Anita Meyer, Dolly Dots en Frankie Goes to Hollywood mogen niet ontbreken en doen dat dan ook niet!

The Very 80’s band gaat soms vreemd en blikt dan terug op de disco uit de late seventies waaronder Chic, The Trammps, Gloria Gaynor en vele anderen. Kortom haal je zweetbandjes en beenwarmers tevoorschijn, put on your red shoes and dance…… en vergeet vooral hierbij je keel niet te smeren want het meezing gehalte is behoorlijk aanwezig.

Neem geen risico en ga op zeker voor een gegarandeerde feestavond en boek The Very 80’s Band vandaag nog!

Muziek

Disco Infero

Earth, Wind & Fire Medley

Chic Medley

Reviews

Door op 03/09/2018

Top band op alle vlakken! Contact vooraf (en ook tijdens het feest) was vlot en duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen en het is een fantastisch feest geworden!! Echt goede muzikanten, top zangeres en zanger en professioneel geluid. De band maakte er echt een feest van! Duidelijk merkbaar is dat de band er zelf ook veel plezier aan beleeft. Heerlijk 80's repertoire waarbij niemand stil kan blijven zitten. Kortom perfecte band voor een dansfeest! Bij een volgend feest zou ik deze band graag weer boeken!

Optredens van The Very 80's Band

Meer optredens

Contact

The Very 80's Band, Pop, Coverband, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Very 80's Band

The Very 80's Band is een band uit Hoorn. The Very 80's Band speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Disco. The Very 80's Band heeft sinds de inschrijving op 19/03/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Very 80's Band klinkt als: Eighties. Het repertoire van The Very 80's Band bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Very 80's Band krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

The Very 80's Band hanteert een richtprijs van €1100 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.