The V

  • Band   /   Nijmegen
  • #Rock #Folk #Blues
  • Klinkt als mumford and sons, black keys,

Indicatie €0 - €150

Stuur een persoonlijk bericht naar The V

Check beschikbaarheid
The V, Rock, Folk, Blues band

The V is een bandformatie bestaande uit drie historici in spé, die is ontstaan uit een gezamenlijke liefde voor muziek, de film Scott Pilgrim vs the world en de basloop van Foster the people’s Pumped up kicks. Met onvervalste rock en enige folk-invloeden weten zij zowel een elektrische als een (semi-) akoestische set neer te zetten. Dit hebben zij al meerdere keren kunnen laten zien op bijvoorbeeld de Kaaij, in café Dollars en bij de wekelijkse Camelot live. De rauwe rockstem van gitarist en zanger Kay wordt af en toe afgewisseld met de lichtere stem van bassist Ellen. Dit is één van de kenmerken die onderscheidend is voor The V en tevens tekenend: ook hun setlist varieert van stevigere rock naar gevoeligere nummers. The V, een naam die (misschien had de oplettende lezer het al door) een verengelsing is van het Franse woord voor ‘leven’ (la vie) dekt de lading van het repertoire van de band. Alle nummers zijn gebaseerd op eigen ervaringen, en daardoor herkenbaar.

Muziek

The V - Water your plants

The V - Black and blue

The V - Ares

Reviews

Boek The V en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The V, Rock, Folk, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kay

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The V

The V is een band uit Nijmegen. The V speelt muziek in de genres Blues, Folk & Rock. The V heeft sinds de inschrijving op 24/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The V klinkt als: mumford and sons, black keys, . Het repertoire van The V bestaat uit alleen eigen werk.

The V hanteert een richtprijs van €0 - €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.