The UnderCoverband

  • Band   /   Warmond
  • #Coverband #Entertainment
  • Klinkt als Bruno Mars, Katy Perry, Dotan, Avici, Steppenwolf, Amy Winehouse, Nielson, Anouk, Clean Bandit etc. etc.

Indicatie €400 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar The UnderCoverband

Check beschikbaarheid
The UnderCoverband, Coverband, Entertainment band

The UnderCover Band is een allround coverband
met UnderCover ben je gegarandeerd van een avondje het dak eraf onder het genot van de lekkerste covers van nu en toen, zo
spelen ze oude klassiekers maar ook de moderne dance en top 40 komt ruimschoots voorbij

Toni Sprokkelenburg - Zang en Gitaar. Toni is een bekende muzikant uit de haarlemse muziekscene, zo rondde hij dit jaar zijn
Conservatorium af met een geweldige eindpresentatie in het Patronaat, Toni speelt o.a. ook in Ledz Go Purple (Led Zepplin & Deep Purple Tribute) en in de band van Jo de Roeck (Ex-Herman Brood)
Melanie Heijerman - Zang. ook Melanie is zeker geen onbekende binnen de Haarlemse muziekscene, zo speelde ze eerder al met Toni als duo menig café,kroeg,verjaardagsfeest etc. plat
Raymond Wersch- Bass, Raymond is een waanzinnig goeie allround bassist die zijn plekje afgelopen jaren zeker heeft verdiend binnen de Amsterdamse muziekscene, nu is hij met undercover de rest van nederlands aan het ontdekken.
Gijs Vleeshouwers - Drums. Gijs speelde o.a. al voorprogramma's voor Jan Smit & Nielson en speelde met Ex-Leden van o.a. Anouk, Herman Brood en Candy Dulfer. en speelde al eerder in Ijs de Jong met zijn blues/rock band de "EB Bluesband"

een greep uit de setlist:

Jimi Hendrix-Rihanna-Bruno Mars-Clean Bandit-Anouk-Steppenwolf-Outkast -Dotan etc. etc.

Reviews

Boek The UnderCoverband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The UnderCoverband, Coverband, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The UnderCoverband

The UnderCoverband is een band uit Warmond. The UnderCoverband speelt muziek in de genres Entertainment & Coverband. The UnderCoverband heeft sinds de inschrijving op 14/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The UnderCoverband klinkt als: Bruno Mars, Katy Perry, Dotan, Avici, Steppenwolf, Amy Winehouse, Nielson, Anouk, Clean Bandit etc. etc.. Het repertoire van The UnderCoverband bestaat uit alleen covers.

The UnderCoverband hanteert een richtprijs van €400 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.