THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband)

  (6)
  • Soloartiest   /   Heel Nederland en daarbuiten
  • #Swing #Bossa nova #Jazz
  • Klinkt als de beste swing en jazzsongs uit de jaren 20-50.
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €395 - €799

Stuur een persoonlijk bericht naar THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband)

Check beschikbaarheid
THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband), Swing, Bossa nova, Jazz soloartist

Robbert van Ark brengt op gepassioneerde eigen wijze de geweldige swing en jazzsongs tot leven. Dat doet hij met zijn warme stem, zijn baritonegitaar, mondharmonica's en met zijn swingende footdrums. Dit alles tegelijkertijd en zo klinkt hij solo als een klein combo! Hij geeft iedere gelegenheid een extra 'glow' , of het nu gaat om een opening, expositie, huiskamerconcert, receptie, bruiloft of bedrijfsfeest. Deze zeer ervaren muzikant is bovendien componist en tekstschrijver (voor o.a. radio en televisie, zoals de NOS-tunes en voor diverse artiesten zoals Andre Hazes en Vara’s Kinderen voor Kinderen). Lees ook de recensies op deze site.

Muziek

OH LADY BE GOOD

TSD My Funny Valentine

T'Ain't Nobody's Business

Reviews

Door op 20/12/2019

Super gezellig en heerlijk om bij het kerstdiners naar te luisteren. Grote variatie en we hebben genoten als Rotaryclub Kampen.
Stem en muziekaal helemaal in harmonie.

Door op 20/11/2018

The Swinging Dutchman heeft op een Jazzy Sunday bij ons gespeeld tijdens het diner in het restaurant. Het was hele plezierige muziek met precies goede volume voor tijdens een diner. De muziek viel enorm goed in de smaak en zorgde voor een goede sfeer. Hij speelde ook leuk op de gasten in, die dit erg waardeerden!

Door op 31/03/2018

Robbert is een hele plezierige muzikant. Klikte meteen aan de telefoon. Heerlijke muziek, bij onze bedrijfsborrel. Netjes op tijd, lekker bezig met muziek. Kan hem van harte aanbevelen

Optredens van THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband)

Contact

THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband), Swing, Bossa nova, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robbert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband)

THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband) is een solo-artiest uit Heel Nederland en daarbuiten. THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband) maakt vooral muziek in de genres Swing, Bossa nova & Jazz. THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband) heeft sinds de inschrijving op 22/09/2015 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband) klinkt als: de beste swing en jazzsongs uit de jaren 20-50.. Het repertoire van THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

THE SWINGING DUTCHMAN (onemanband) hanteert een richtprijs van €395 - €799 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.