The Seasons

  • Band   /   Alkmaar
  • #Rock #Pop #Funk
  • Klinkt als Michael Jackson, Bruno Mars, Justin Timberlake, ABBA

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar The Seasons

Check beschikbaarheid
The Seasons, Rock, Pop, Funk band

Wie zijn wij?
The Seasons is een coverband met als repertoire de muziek-highlights van de jaren 70 tot het heden. Hierbij brengen The Seasons je terug naar alle hoogtepunten van de muziek in de laatste decennia in medley-vorm zodat er geen moment is om stil te staan wanneer hits door de jaren heen van het podium weerklinken.

The Concept
Het concept rondom The Seasons is dat alle mega-hits en/of muziek die gebonden is aan een periode tussen de jaren 70 en het heden aan het publiek worden voorgedragen in medley vorm. Hierbij heeft elke medley een thema die naar voren wordt gebracht, zo zijn er medley’s die een artiest of band die niet uit de periode “jaren 70 anno nu” weg te denken is representeren of van een genre waarbij de grootste hits van het betreffende genre in een medley verwerkt zit. Voorbeelden van de medley’s zijn de Michael Jackson “Beat It - Pretty Young Thing - Rock With You - Billy Jean - Love Never Felt So Good” en de Bass medley “Good Times - Rappers Delight - Another One Bites The Dust - Miami - September - Boogie Wonderland”.

De Band
Marloes Wiedijk - Zang
Cheyenne Boermans - Zang
Mayleen Schoenmaker - Zang
Jaap Koopman - Gitaar
Stuart Kerkhof - Toetsen
IJsbrand Heeringa - Bas
Martijn Peerdeman - Drums

Muziek

Abba Medley

Sorry + Sexy Als Ik Dans Me...

Uptown Funk

Reviews

Boek The Seasons en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Seasons, Rock, Pop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jaap

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Seasons

The Seasons is een band uit Alkmaar. The Seasons speelt muziek in de genres Rock, Funk & Pop. The Seasons heeft sinds de inschrijving op 18/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Seasons klinkt als: Michael Jackson, Bruno Mars, Justin Timberlake, ABBA. Het repertoire van The Seasons bestaat uit alleen covers.

The Seasons hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.