The Royal Hillbilly Club

  (1)

Indicatie €1500 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Royal Hillbilly Club

Check beschikbaarheid
The Royal Hillbilly Club, Country, Pop, Bluegrass band

The Royal Hillbilly Club is een "cowboy coverband" die bekende hits speelt van Bon Jovi tot Britney Spears en van Adele tot Normaal. Wat The Royal Hillbilly Club anders maakt dan de meeste coverbands, is dat de band de covers een flinke dosis Hillbilly country en bluegrass aan de nummers toevoegt, en deze met de vaart van een op hol geslagen stoomtrein op de mensheid afvuurt. The Royal Hillbilly Club maakt van iedere gelegenheid een waar feestje waar de cowboyhoeden de lucht in vliegen! Yippie ya jeej!

Muziek

Vengaboys Medley

Ace Of Spades - Motörhead

Shake It Off - Taylor Swift

Reviews

Door op 27/08/2016

Het contact met de artiest verliep soepel. Het optreden was fantastisch en was van grote meerwaarde op onze trouwdag. Onze gasten waren enthousiast en hebben er veel over gezegd. Daarnaast heeft de band allebei onze verzoeknummers gespeeld. Een grote aanrader en bovendien zeer sympathieke muzikanten.

Contact

The Royal Hillbilly Club, Country, Pop, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Royal Hillbilly Club

The Royal Hillbilly Club is een band uit Utrecht. The Royal Hillbilly Club speelt muziek in de genres Country, Pop & Bluegrass. The Royal Hillbilly Club heeft sinds de inschrijving op 13/04/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Royal Hillbilly Club klinkt als: Johnny Cash. Het repertoire van The Royal Hillbilly Club bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Royal Hillbilly Club krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

The Royal Hillbilly Club hanteert een richtprijs van €1500 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.