The Oldtime Stringband

  • Band   /   Hoorn
  • #Country #Folk #Bluegrass
  • Klinkt als Blue Grass Boogiemen, Stringcaster, Red herring
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €500 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar The Oldtime Stringband

Check beschikbaarheid
The Oldtime Stringband, Country, Folk, Bluegrass band

Wij zijn the Oldtime Stringband uit Hoorn en Amsterdam. Wij spelen een mix van bluegrass en oldtime muziek. Drie jaar geleden opgericht om een documentaire presentatie over koeienschilder Ruud Spil te begeleiden. Nu drie jaar later zijn we drie cd's, drie Engelse tours, een Californië tour een vele binnenlandse en Belgische optredens verder.
De tweede cd "Chicken Crows For Day" kwam in mei 2014 uit en werd uitstekend ontvangen door de verschillende media. Diverse radio-optredens waren het gevolg en goede recensies in tijdschriften(Revolver's Lust For Life) en websites zoals www.bealestreet.be en www.rootstime.be .
bezetting: gitaar, banjo, contrabas, gitaar en fiddle.
In 2016 hebben onze derde cd Cat's Got The Measles uitgebracht. Dit is weer een mix van eigen nummers, traditionals en een paar covers. In Engeland, Belgie en Nederland verschenen diverse recensies in tijdschriften en op websites. De recensies waren allen positief tot zeer lovend.
In februari 2019 komt de 4e cd uit met de titel`Pretty Little Horses`.

Contact

The Oldtime Stringband, Country, Folk, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nico

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Oldtime Stringband

The Oldtime Stringband is een band uit Hoorn. The Oldtime Stringband speelt muziek in de genres Country, Folk & Bluegrass. The Oldtime Stringband heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Oldtime Stringband klinkt als: Blue Grass Boogiemen, Stringcaster, Red herring. Het repertoire van The Oldtime Stringband bestaat uit covers en eigen werk.

The Oldtime Stringband hanteert een richtprijs van €500 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.