The Lost Noise

  • Band   /   Alkmaar
  • #Rock #Rock 'n Roll #Indie Rock
  • Klinkt als Pop, Rock, Rock n Roll, Blues, Alice in Chains, BRMC, Anouk, Golden Earring, Editors, Nada Surf, Shocking Blue, Weezer, Foo Fighters,

Indicatie €50 - €100

Stuur een persoonlijk bericht naar The Lost Noise

Check beschikbaarheid
The Lost Noise, Rock, Rock 'n Roll, Indie Rock band

Dit is The Lost Noise, de Indie Rockband uit het prachtige Noord-Holland!

Scheurende gitaren, funky bas lijnen en een dikke groove. The Lost Noise hebben het allemaal in zich, terwijl zij ook het experiment niet uit de weg gaan. Qua sound neigen ze richting Foo Fighters en Anouk, afgewisseld met artiesten als Bloc Party. Dat maakt de muziek uniek en verfrissend.

Tijdens een showcase in Poppodium Victorie Alkmaar kreeg The Lost Noise, tips en feedback van Daan Nieboer (producer van oa: 18 miles en Filty Fellons) “de band heeft een dikke sound en goede rocksongs”.

Steef Nijman (tourmanager van Wulf) vind dat de band goed nadenkt over de nummers; "Voorzien van kop en staart en lekkere spanningsbogen."

Drummer Jelmer en zangeres/bassist Natascha brengen de groove die staat als een huis waarbij Natascha bas lijnen speelt en geheel andere melodieën zingt.

David en Nick spelen de gitaar partijen die de sound verder bepaald. Als het liedje erom vraagt, worden er instrumenten als een synthesizer of theremin gebruikt om de sound nog unieker te
maken.

Na een succesvolle Haarlemse Popscene on Tour, waarbij bijna elke kroeg in Haarlem heeft meegedaan. Hebben zij de geleerde lessen omgezet in een hoogwaardige EP, die op Spotify en de andere streaming diensten te beluisteren valt.

Beluister hier ons nieuwe album! https://open.spotify.com/album/4fowiPTwF0e4Oqaj6bWJA8

Muziek

The Lost Noise - The Wind O...

The Lost Noise - Bad job

The Lost Noise - Suck It Up

Reviews

Boek The Lost Noise en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Lost Noise, Rock, Rock 'n Roll, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Lost Noise

The Lost Noise is een band uit Alkmaar. The Lost Noise speelt muziek in de genres Rock, Rock 'n Roll & Indie Rock. The Lost Noise heeft sinds de inschrijving op 02/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Lost Noise klinkt als: Pop, Rock, Rock n Roll, Blues, Alice in Chains, BRMC, Anouk, Golden Earring, Editors, Nada Surf, Shocking Blue, Weezer, Foo Fighters, . Het repertoire van The Lost Noise bestaat uit alleen eigen werk.

The Lost Noise hanteert een richtprijs van €50 - €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.