The Lost Noise

  • Band   /   Castricum
  • #Rock #Rock 'n Roll #Indie Rock
  • Klinkt als Black Rebel Motorcycle Club (BRMC), Anouk, Golden Earring, Editors, Nada Surf, Shocking Blue, Weezer, Foo Fighters.

Indicatie €50 - €100

Stuur een persoonlijk bericht naar The Lost Noise

Check beschikbaarheid
The Lost Noise, Rock, Rock 'n Roll, Indie Rock band

The Lost Noise is een female fronted rockband, die nummers schrijft in hun eigen oefenruimte gelokaliseerd in een donkere oude koelcel. Als het de band te duister begint te worden gooien ze de deur open en genieten ze van het weidse uitzicht over weilanden, bossen en boerderijen. Dit maakt dat de liedjes die ze samen schrijven soms rocken als een malle, maar soms ook tot rustige ballads worden geëvolueerd. De band bestaat uit zangeres Natascha die ook basgitaar speelt, waarmee zij samen met Jelmer op drums de groovende basis legt en gelijktijdig melodieuze zanglijnen zingt. Gitarist David voorziet de sound van behalve slag gitaar ook van wat tierelantijntjes middels syntheziser, theremin en samples. Nick is het laatste lid die door middel van zijn stevige slaggitaar en achtergrondzang de The Lost Noise compleet maakt. Dit kwartet maakt samen The Lost Noise rockend en dynamisch.

Muziek

The Lost Noise - The Wind O...

The Lost Noise - Bad job

The Lost Noise - Suck It Up

Reviews

The Lost Noise heeft nog geen reviews.

Contact

The Lost Noise, Rock, Rock 'n Roll, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Lost Noise

The Lost Noise is een band uit Castricum. The Lost Noise speelt muziek in de genres Rock, Rock 'n Roll & Indie Rock. The Lost Noise heeft sinds de inschrijving op 02/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Lost Noise klinkt als: Black Rebel Motorcycle Club (BRMC), Anouk, Golden Earring, Editors, Nada Surf, Shocking Blue, Weezer, Foo Fighters.. Het repertoire van The Lost Noise bestaat uit alleen eigen werk.

The Lost Noise hanteert een richtprijs van €50 - €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.