The Legs

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar The Legs

Check beschikbaarheid
The Legs, Blues, Psychedelic, Rock 'n Roll band

The Legs is een power trio uit omgeving Leiden die zijn inspiratie voornamelijk haalt uit rock muziek van de jaren 60 & 70. Bands als The Jimi Hendix Experience, Cream, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd en nog veel meer hebben bijgedragen aan de manier waarop deze jonge mannen hun instrumenten bespelen.De nummers van de band zijn veelzijdig, sfeervol en verrassend. Van psychedelica tot beukende drums met powerful vocals, uptempo gitaarsolo’s en daar voorbij. Sinds 2013 zijn The Legs hun reputatie aan het opbouwen met energieke live shows. Dit resulteerde in de winst van de Grote Prijs van de Bollenstreek 2013 en de 2e plaats van de Rob Acda Award 2014 en optredens op festivals als Beeckestijnpop en venues als Patronaat, P60, Hedon, Mezz en Paradiso. De band speelde o.a in het voorprogramma van bands als ‘DeWolff’,‘Ten Years After’ en ‘Dead Meadow’ in 2015.

Muziek

Liquid Money

Drowsy Red Sun

Risin' from Within

Reviews

Boek The Legs en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Legs, Blues, Psychedelic, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Berend

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Legs

The Legs is een band uit Leiden. The Legs speelt muziek in de genres Blues, Rock 'n Roll & Psychedelic. The Legs heeft sinds de inschrijving op 09/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Legs klinkt als: Led Zeppelin, Cream, Pink Floyd. Het repertoire van The Legs bestaat uit covers en eigen werk.

The Legs hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.