The Dance Department

  • Band   /   Arnhem
  • #Coverband #Funk #Soul
  • Klinkt als Beyonce, Mark Ronson, Bruno Mars, Daft Punk, Coldplay

Indicatie €650 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar The Dance Department

Check beschikbaarheid
The Dance Department, Coverband, Funk, Soul band

Het leven is een feest.
Maar dan moet je wel de leukste band uitnodigen!!

En die leukste band ..., dat zijn wij!! Stevige muzikale basis, twee sprankelende zangeressen, een zingende toetsenist en gitarist en een saxofonist/percussionist; ladies and gentlemen ... this is The Dance Department!

Welke reden je ook hebt om een geweldig feest te geven, wij zijn er heel graag bij! Om jullie en jullie gasten te laten swingen op "Treasure", mee te laten zingen met "Uptown funk", te ontroeren met "All of me" en zo samen jullie avond onvergetelijk te maken!

Ons repertoire is een originele mix van swingende eigentijdse nummers (Beyonce, Mark Ronson, Bruno Mars, Daft Punk, Coldplay), jaren '70/'80 Dance classics (Chaka Kahn, Sister Sledge, The Tramps) en hier en daar een loungenummer of ballad.

Uit onze ruime repertoirelijst (zie pagina playlist) kunnen we altijd een programma samenstellen dat bij jullie en jullie gasten past. Ook een akoestische set behoort tot de mogelijkheden.

Onze prijs is afhankelijk van het soort optreden en de reisafstand maar zal zeker niet tegenvallen; een avond met een te gekke live band moet volgens ons voor velen haalbaar zijn!! Geniet van onze foto's en biografieën en vooral van het filmpje van een recent optreden! En hopelijk zien we elkaar binnenkort op de dansvloer!!

Muziek

Uptown Funk

Long Train Running

Freak Out

Reviews

Boek The Dance Department en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Dance Department, Coverband, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gracia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Dance Department

The Dance Department is een band uit Arnhem. The Dance Department speelt muziek in de genres Coverband, Funk & Soul. The Dance Department heeft sinds de inschrijving op 31/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Dance Department klinkt als: Beyonce, Mark Ronson, Bruno Mars, Daft Punk, Coldplay. Het repertoire van The Dance Department bestaat uit alleen covers.

The Dance Department hanteert een richtprijs van €650 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.