The Bandits

Indicatie €1995

Stuur een persoonlijk bericht naar The Bandits

Check beschikbaarheid
The Bandits, Allround, Coverband, Entertainment band

Wij zijn the Bandits! De Brabantse feestband voor al uw evenementen, feesten en bruiloften. Vijf talentvolle muzikanten die samen een knallende show neerzetten! Onze avond is pas geslaagd als iedereen mee zingt, danst, springt en feest!

Wij staan voor entertainment met veel energie en interactie. Ons repertoire vliegt alle kanten op, Nederlandtalige meezingers die worden afgewisseld door lekkere dansplaten. Van gouden oude meezingers (of schreeuwers) naar de woeste boerenrock nummers. Afsluiten met een beetje hakken en springen en iedereen eindigt de avond met zweet op zijn voorhoofd en kan
voldaan naar bed! Om nog sneller door het hele repertoire te vliegen worden veel nummers verpakt in verrassende medleys met een eigen randje!

We hebben veel ervaring op verschillende podia, waaronder feesttenten en festivals. Daarnaast zijn wij ervaren met bruiloften en andere (besloten) evenementen. Niets is voor ons te gek! Door het zeer gevarieerde repertoire is er altijd voor ieder wat wils!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze media of neem contact op voor meer informatie! We hebben al menig kermissen, feesttenten en bruiloften doen schudden!

Muziek

Promo 2023

Promo 2018

Aftermovie Groesbeek 2023

Reviews

Boek The Bandits en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Bandits, Allround, Coverband, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Bandits

The Bandits is een band uit Veghel. The Bandits speelt muziek in de genres Allround, Coverband & Entertainment. The Bandits heeft sinds de inschrijving op 25/05/2023 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Bandits klinkt als: Allround. Het repertoire van The Bandits bestaat uit alleen covers.

The Bandits hanteert een richtprijs van €1995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.