Ten-Hut

Indicatie €500 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Ten-Hut

Check beschikbaarheid
Ten-Hut, Wereldmuziek, Funk, Pop band

Van funky sounds tot knallende Arabische grooves met wervelende solo’s en een feestende blazerssectie: Ten-Hut heeft alles in huis om samen met het publiek door het plafond te gaan.

Ten-Hut staat bekend om zijn energieke live performance en interessante composities, gegoten in een pop/funkjasje. De band is te vinden op poppodia in binnen- en buitenland. Hoogtepunten waren onder meer optredens in De Melkweg, Sugar Factory, Surfana Festival & het Concertgebouw. Tourend trok Ten-Hut recent door Duitsland, Frankrijk & Spanje.

De inspiratie uit verschillende muziekstijlen leidt regelmatig tot boeiende samenwerkingen met als meest recente resultaat: Ten-Hut Orchestra. Met een twintigkoppig orkest, inclusief strijkers, achtergrondzang & percussie speelt Ten-Hut zijn eigen nummers aangevuld met nummers die de band inspireren. Zo werkt Ten-Hut Orchestra o.a. samen met de Syrische zangeres Mireille Bittar.

Naast de grote projecten is Ten-Hut ook vaak met de voeten in het zand te vinden. Afgelopen jaren is de band regelmatig te gast bij de o.a. Noordpiersessies van Timboektoe & Pllek in Amsterdam voor een relaxed akoestisch optreden in de zon.

Kortom: van zomerse strandsessies, orkestraal uitpakken tot knallende liveshows.

Muziek

Henna Ordoneya

Noche Latina

Miss Takin'

Reviews

Boek Ten-Hut en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ten-Hut, Wereldmuziek, Funk, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ten-Hut

Ten-Hut is een band uit Zaandam. Ten-Hut speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Funk & Pop. Ten-Hut heeft sinds de inschrijving op 07/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ten-Hut klinkt als: Tentempies, Chef' Special, Pinata. Het repertoire van Ten-Hut bestaat uit alleen eigen werk.

Ten-Hut hanteert een richtprijs van €500 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.