Symbiotic Sessions

  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Electronic #Techno #Chill out
  • Klinkt als Bonobo, Underworld, Kruder & Dorfmeister, KiNK, Disclosure, Saint Germain, Faithless, Richie Hawtin, The Prodigy, etc.

Indicatie €200 - €990

Stuur een persoonlijk bericht naar Symbiotic Sessions

Check beschikbaarheid
Symbiotic Sessions, Electronic, Techno, Chill out ensemble

Symbiotic Sessions is echt iets nieuws: 'High Tech Jamsessies' en 'Crossover Formaties'. Electronische muziek ontmoet live muziek; uniek, verassend, vooruitstrevend, entertaining. Kijk snel een paar van onze youtube filmpjes om te zien en horen wat een high tech jamsessie is.

Met kernwaarden als innovatie, collaboratie en improvisatie, ontmoeten bij Symbiotic Sessions elektronische en akoestische instrumenten, muzikanten, dj's en producers in diverse bezettingen. Maar ook andere vormen van creativiteit zoals visuals kunnen in het concept worden verweven.

Omdat wij vrijwel volledig improviseren (maar wel goed voorbereiden) kunnen wij ons goed aanpassen bij de locatie of situatie, en het concept vormen rond de sfeer, insteek of formule van het betreffende event. Ook de bezetting/samenstelling van artiesten kan op de situatie of budget worden afgestemd, ook dit is onderdeel van het concept.

Meer informatie is te vinden op de facebook page en de website; en via ons youtube kanaal zijn nog meerdere video's te zien.

Muziek

Symbiotic Sessions - High T...

Symbiotic Sessions - High T...

Symbiotic Sessions - High T...

Reviews

Boek Symbiotic Sessions en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Symbiotic Sessions, Electronic, Techno, Chill out ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Symbiotic Sessions

Symbiotic Sessions is een ensemble uit Amsterdam. Symbiotic Sessions speelt muziek in de stijlen Electronic, Techno & Chill out. Symbiotic Sessions heeft sinds de inschrijving op 18/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Symbiotic Sessions klinkt als: Bonobo, Underworld, Kruder & Dorfmeister, KiNK, Disclosure, Saint Germain, Faithless, Richie Hawtin, The Prodigy, etc.. Het repertoire van Symbiotic Sessions bestaat uit covers en eigen werk.

Symbiotic Sessions hanteert een richtprijs van €200 - €990 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.