Noa Hugas

Indicatie €190 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Noa Hugas

Check beschikbaarheid
Noa Hugas, Chill out, Soul, Jazz ensemble

NB: VAN 1 AUGUSTUS TOT 26 DECEMBER 2017 BEN IK ONBESCHIKBAAR VANWEGE EEN TIJDELIJK VERBLIJF IN HET BUITENLAND

*** Hi, ik ben Noa ***

Wat ik het liefste doe is met mijn stem een fijne sfeer neerzetten waarvan mensen kunnen genieten! Samen met Leroy Souhuwat de Fretes op gitaar heb ik een mooi repertoire opgebouwd dat bestaat uit oude en nieuwe soul, een beetje jazz en hier en daar wat pop. Ik zing alleen muziek die ik zelf mooi vindt en die ik ook mooi weet te brengen, zo hoop ik ook iets moois over te brengen aan mijn publiek.

*** Ervaring ***

Ik kom uit een muzikaal nest dus zingen en muziek maken doe ik al van jongs af aan. Mijn eerste eigen optredens waren in de horeca (Stan & Co. Utrecht / Stuyvesant Wijnlokaal). Hierdoor heb ik geleerd om achtergrond muziek te verzorgen op een manier dat men wel de ervaring heeft van live muziek maar niet gedwongen wordt te luisteren. Dit vind ik nog steeds erg leuk om te doen! Daarnaast heb ik op kleinere podia gestaan op food-festivals (Foodtruck Festival Trek / Rollende Keukens). Maar ook op grotere podia zoals in Club Dauphine in Amsterdam waar ik met artiesten als Candy Dulfer, Shirma Rouse en Do heb opgetreden. Kortom, ik ben veel verschillende settings gewend en ben altijd in voor een nieuwe uitdaging!

*** Praktische zaken ***

Als het gaat om een versterkt optreden, informeer dan altijd eerst of er geluidtechniek aanwezig is op locatie. Zo niet, dan zijn er een aantal opties.

Mijn geluidstechniek: ik kan een eigen box meenemen voor een kleine meerprijs. Deze heeft een bereik van ongeveer 50 man, als er geen ander hard geluid wordt gemaakt in de ruimte / buiten.

Anders: als het gaat om een grotere groep moet er geluidstechniek gehuurd worden. Dit kan vanaf ongeveer 150 euro. U kunt mij een berichtje sturen voor een indicatie van de prijs voor uw aanvraag!

Muziek

Will you still love me tomo...

Almost is never enough - Ar...

Thinkin' 'bout you/Cater to...

Reviews

Boek Noa Hugas en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Noa Hugas, Chill out, Soul, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Noa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Noa Hugas

Noa Hugas is een ensemble uit Utrecht. Noa Hugas speelt muziek in de stijlen Soul, Jazz & Chill out. Noa Hugas heeft sinds de inschrijving op 30/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Noa Hugas klinkt als: Lianne la Havas, India Arie. Het repertoire van Noa Hugas bestaat uit alleen covers.

Noa Hugas hanteert een richtprijs van €190 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.