Sweet Mary Jane

  • Band   /   Hoofddorp
  • #Coverband #Blues #Rock
  • Klinkt als Rory Gallagher-Stevie Ray Vaughan-Jimi Hendrix
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Sweet Mary Jane

Check beschikbaarheid
Sweet Mary Jane, Coverband, Blues, Rock band

Biografie Sweet Mary Jane.

Sweet Mary Jane is de band geformeerd rond frontman Fred van Willigen met een totale podiumervaring van meer dan 100 jaar.
De band brengt een ode aan de bluesrock uit de 60’s en 70’s, maar er zitten ook verrassende songs uit andere decennia in de set.
Denk aan Rory Gallagher, Thin Lizzy en Gary Moore, maar ook Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, Bobby “Blue” Band, Jimi Hendrix, Bob Dylan, Elvin Bishop, The Doors, ZZ Top en Eric Clapton zitten in het repertoire.
Fred neemt zijn medemuzikanten, Ton Boekelman op Bas en Vocals en Lars van der Weiden op Drums en Vocals op sleeptouw en het moet raar lopen wil het publiek zich daar niet bij aansluiten en gaan de voetjes van de vloer.
Deze gelouterde muzikanten zijn die al jaren graag geziene gasten in cafés, op privéfeesten en de Nederlandse podia. De mannen kijken niet op van een genretje meer of minder en schromen ook niet om nummers uit een ander genre te "verbluesen". De insteek is simpel: ‘all you can eat’.
Bij voorkeur wordt een volledig versterkte show gegeven, maar voor de gelegenheden die er om vragen kan er ook (semi) akoestisch gespeeld worden.
Februari 2018 2017

Muziek

World

Breakfast In The Morning

The Hatchling

Reviews

Sweet Mary Jane heeft nog geen reviews.

Contact

Sweet Mary Jane, Coverband, Blues, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sweet Mary Jane

Sweet Mary Jane is een band uit Hoofddorp. Sweet Mary Jane speelt muziek in de genres Coverband, Blues & Rock. Sweet Mary Jane heeft sinds de inschrijving op 25/10/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sweet Mary Jane klinkt als: Rory Gallagher-Stevie Ray Vaughan-Jimi Hendrix. Het repertoire van Sweet Mary Jane bestaat uit covers en eigen werk.

Sweet Mary Jane hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.