Sweet Mary Jane

  • Band   /   Hoofddorp
  • #Coverband #Blues #Rock
  • Klinkt als Rory Gallagher-Stevie Ray Vaughan-Jimi Hendrix
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Sweet Mary Jane

Check beschikbaarheid
Sweet Mary Jane, Coverband, Blues, Rock band

Sweet Mary Jane

Zoals de naam van de band al doet vermoeden brengt Sweet Mary Jane haar publiek in de hogere sferen van de muziek uit de jaren 60 en 70.
Dit power-trio, geformeerd rond frontman Fred van Willigen, is geïnspireerd door de gitaarhelden van de Blues Rock.
De afgelopen drie jaar heeft Sweet Mary Jane indruk weten te maken met haar live shows en staat zij hoog en stevig genoteerd als een van de best geboekte blues-acts van Nederland (bron: Dutch Blues Foundation).
Het repertoire van Sweet Mary Jane bestaat uit songs van onder andere Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, en Jimi Hendrix en een groot aantal eigen composities. In september 2018 is Underwater World part one in eigen beheer uitgebracht, gevolgd door een promotietour langs veel lokale radiostations zoals Omroep Friesland en Countdown Cafe NH. Inmiddels is ook part two van Underwater World uitgebracht.
Fred, op de gitaar en zang, speelde o.a. in voorprogramma's van Golden Earring, Rory Gallagher, Argent en Luther Allison. Ook zat hij in de Brinta Brotsers, samen met Willem Kerkhof van de Amazing Stroopwafels. Met EXP was hij te zien in VPRO-televisieprogramma Reiziger in Muziek.
Vanwege de vele optredens kan de samenstelling rondom Fred en Sweet Mary Jane variëren vanuit een groep vaste drummers en bassisten.
Eenmaal op het podium gaat Sweet Mary Jane los en geeft zij een energieke en wervelende show waar de vonken van af springen. Is het Rock? Is het Blues? Is het Blues Rock? Sweet Mary Jane houdt niet van ingewikkeld, het motto is "All You Can Eat".

oktober 2019

Discografie:
Fate (single) juli 2018
Underwater World part one september 2018
Underwater World part two januari 2019

Muziek

Fate

Breakfast In The Morning

The Hatchling

Reviews

Boek Sweet Mary Jane en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sweet Mary Jane, Coverband, Blues, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sweet Mary Jane

Sweet Mary Jane is een band uit Hoofddorp. Sweet Mary Jane speelt muziek in de genres Coverband, Blues & Rock. Sweet Mary Jane heeft sinds de inschrijving op 25/10/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sweet Mary Jane klinkt als: Rory Gallagher-Stevie Ray Vaughan-Jimi Hendrix. Het repertoire van Sweet Mary Jane bestaat uit covers en eigen werk.

Sweet Mary Jane hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.