Strain

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Strain

Check beschikbaarheid
Strain, Rock, Progressieve metal, Alternatief band

Strain is een alternatieve rock band uit Gorinchem. De band lijkt te doen waar ze zelf zin in hebben. Zanger Jip van Kakeren drukt met zijn bijzondere stem een stempel om muziek die je gewoon moet ervaren. Harde, groovende drums en zagende gitaarriffs samen met melodieuze zang staan centraal in deze muziek. Invloeden van de band zijn System of a down, Tool, Karnivool en System Of A Down.

Op dit moment treedt de vierkoppige band op in verschillende kleine podia en festivals. Deze zomer staan zij op de zomerfeesten in Gorinchem waar zij mogen openen voor Jett Rebel. Verder hebben zij het in voorprogramma gestaan voor alternatieve bands zoals Raketkanon, Kinkobra en Komatsu. De kracht van Strain komt vooral live naar voren; met veel passie en energie wordt elk podium veroverd.

Strain’s eerste EP ‘Think-O-Land’ (september 2013) werd unaniem goed ontvangen door verschillende magazines en muziekblogs, waaronder Up Magazine en Written In Music. Dit was het begin van een lange reeks aan optredens door heel Nederland. Nu hebben ze hun tweede EP opgenomen. De EP werd in Studio 4205 in samenwerking met Erik Sterk (KinKobra, Stillmode) opgenomen. Met deze EP willen ze weer een stap verder nemen op het gebied van shows en hun explosieve stempel zetten op ieder podium waar ze spelen.

Muziek

Voices From The Rain

Scaffold

Amazingly Fast Rocket

Reviews

Boek Strain en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Strain, Rock, Progressieve metal, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Strain

Strain is een band uit Gorinchem. Strain speelt muziek in de genres Alternatief, Rock & Progressieve metal. Strain heeft sinds de inschrijving op 28/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Strain klinkt als: Tool, Karnivool, System Of A Down. Het repertoire van Strain bestaat uit alleen eigen werk.

Strain hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.