Stillus

  (7)
  • Band   /   Zwolle
  • #Coverband #Entertainment #Allround
  • Klinkt als Bruno Mars, Blues Brothers, De Dijk, Stevie Wonder, Avicii, Justin Timberlake
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €895 - €1295

Stuur een persoonlijk bericht naar Stillus

Check beschikbaarheid
Stillus, Coverband, Entertainment, Allround band

Wij zijn Stillus! Met meer dan 15 jaar ervaring op de bühne weten we als geen ander om een bruiloft, personeelsfeest, straat-, tuin- of tentfeest, of eigenlijk wat voor feest dan ook op zijn kop te zetten en onvergetelijk te maken. Dit doen we met ons brede repertoire, onze interactie met het publiek en het plezier waarmee we optreden. Kwaliteit, enthousiasme en een energieke show zijn de ingrediënten voor een optreden van Stillus.

We hebben een allround repertoire, variërend van swingende soul tot stevige rock, van meeslepende dance tot Nederlandse meezingers. In ons repertoire vind je onder andere nummers van Stevie Wonder, The Rolling Stones, Robbie Williams, Guus Meeuwis, Avicii, Bruno Mars en nog veel meer. We denken graag met je mee en passen onze playlist aan jouw wensen aan, zodat je de perfecte muziek hebt voor jouw feest.

Stillus bestaat uit vier ervaren en enthousiaste muzikanten uit de omgeving van Zwolle / Raalte (Overijssel), die echt plezier beleven aan het maken van lekkere muziek én het bouwen van een geslaagd feest!

Muziek

Ik Kan Het Niet Alleen

Live Bruiloft compilatie

Superstition

Reviews

Door op 03/11/2019

Leuke band met veel energie, dynamiek, positieve vibe en echte sfeermakers! Goede muziek en zang. Wij hebben een topavond gehad met deze band!

Door op 08/10/2019

Het optreden van Stillus op onze bruiloft was geweldig! Ondanks de warmte in de zaal kwam iedereen na elke pauze weer terug naar binnen en werd er flink gedanst. Na afloop hebben wij van onze gasten ook veel complimenten gekregen over de band. Het contact met de mannen van Stillus was prima. Van te voren zijn we langs geweest in hun oefenruimte om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen, erg leuk. Ze hebben zelfs nog een verzoeknummertje ingestudeerd (in het Limburgs!). Zeker een aanrader!

Door op 28/06/2019

Mannen van Stillus,
Het was een prachtige avond. Wat hebben we genoten. Hartelijk dank voor de meer dan prettige samenwerking en adviezen die jullie ons hebben gegeven. Jullie hebben veel mensen laten swingen!
Top!!
Stillus een echte aanrader

Contact

Stillus, Coverband, Entertainment, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Luuk

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stillus

Stillus is een band uit Zwolle. Stillus speelt muziek in de genres Coverband, Entertainment & Allround. Stillus heeft sinds de inschrijving op 24/05/2018 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stillus klinkt als: Bruno Mars, Blues Brothers, De Dijk, Stevie Wonder, Avicii, Justin Timberlake. Het repertoire van Stillus bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Stillus krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Stillus hanteert een richtprijs van €895 - €1295 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.