Sterk

  • Soloartiest   /   Almaar - Zaanstad
  • #Entertainment #Nederpop #Blues
  • Klinkt als De Dijk - Acda en de Munnick - Golden Earing - Di Rect - The Scene

Indicatie €200 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Sterk

Check beschikbaarheid
Sterk, Entertainment, Nederpop, Blues soloartist

Ik ben Jascha Soest en ik ben artiest.
Ik ben naast singer songwriter ook presentator, theatermaker en docent muziek en theater.
Ik ben te boeken als solo artiest, duo of met gehele band.

Ik speel al vanaf mijn 4de jaar muziek en toneel. Op mijn 15de heb ik mijn eerste band opgericht en zat ik daarna in verschillende bands. Vanaf 1995 richtte we op de Pabo een eigen Nederlandstalige band op "De Kus". Met deze band hebben we wekelijks op bruiloften en partijen gespeeld met een uitgebreid repertoire en ook eigen werk.
Na de cd opname die wij in P60 in Amstelveen in 2002 hebben gepresenteerd is mijn eigen nummer "Winter " op radio 538 gedraaid.
Mijn 3 min of fame. En ik was heel trots en nu nog.
Toen leden van het bandje een andere kant op gingen, heb ik een individuele singersongwriting opleiding bij Alex van Duin gevolgd.
Hij leerde mij mijn stem te ontdekken en nog veel meer.
Ik heb mij sindsdien ontwikkeld als zanger, (bas)gitarist en bluesharp speler.
Na deze opleiding ben ik als zanger bij de musical gegaan. Daar heb ik in het ensemble de
meerstemmigheid verder ontwikkeld en je leert daar goed te luisteren en bij te kleuren, zoals ik dat dan maar noem; op te gaan in het grotere geheel. Met 150 man in de Alkmaarse kerk 7x voor een uitverkochte zaal presteren is echt geen amateurwerk bijna meer. Je moet op je top zijn; en je leert er dingen voor te laten. Geen saunabezoek, appels eten, gember citroen water met honing. De spanning van naar het moment toe leven en daarna weer bij te komen van alles. Geweldig.
Je ziet hoe een team werkt, licht geluid, dans, muziek, theater. Je ziet, voelt en beleeft hoe alles bij elkaar komt.
En dan weer normaal proberen te doen. Terwijl je op een roze wolk zit. Daar word je wel door gevormd. Na een aantal hoofd en bijrollen merk je pas hoe veel energie en tijd er in gaat zitten en dat het er dan allemaal mag uitkomen. Fantastisch.

Nu ben ik na mijn opleiding als theatertrainer, maker en regisseur in samenwerking met mijn dagelijks werk als coach en docent voor mijzelf begonnen als artiest.
Ik zing, speel gitaar, blaas op mijn harmonica en praat en vertel ondertussen over hoe dat zo gekomen is.
Of pas mij aan bij wat een bedrijf of groep graag wil. Zoals bij de fusie van Aegon en Robidos in Zaandam of bij een theatergroep in Leiden. Dat is ook heel leuk en divers. En dat is precies wie ik ben en hoe ik wil zijn; divers.
Ik ben Jascha
Ik ben sterk in improvisatie en muziek op maat.
Ik garandeer je een mooie middag en of avond.
Dus wacht niet langer en neem contact met mij op en ik kom graag langs om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Want niet ik, maar jij staat centraal.
Of je nu een huiskamer concert wil of een individuele ode, een duo optreden met een theatrale inslag of mooie gevoelige liedjes of je wil gewoon een volledige stevige rock en popband.
Ik regel het graag in samenspraak met jou.
Samen zijn wij sterk.

Muziek

Powervrouw

Winter

Goed genoeg

Reviews

Boek Sterk en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sterk, Entertainment, Nederpop, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jascha

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sterk

Sterk is een solo-artiest uit Almaar - Zaanstad. Sterk maakt vooral muziek in de genres Entertainment, Nederpop & Blues. Sterk heeft sinds de inschrijving op 13/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sterk klinkt als: De Dijk - Acda en de Munnick - Golden Earing - Di Rect - The Scene. Het repertoire van Sterk bestaat uit covers en eigen werk.

Sterk hanteert een richtprijs van €200 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.