Speakizy

  • Band   /   Groningen
  • #Funk #Soul
  • Klinkt als Earth Wind and Fire, Aretha Franklin, The Meters

Indicatie €600 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Speakizy

Check beschikbaarheid
Speakizy , Funk, Soul band

Gino Jansen: oud-bassist van Fox the Fox (bekend van de hit ‘Precious little diamond’) en 11 jaar bassist bij Harry Muskee (Cuby and the Blizzards) staat nu op het podium met Speakizy. Met Speakizy wil hij met zijn zelf gecomponeerde stukken een platform bieden voor Artiesten om ze naar een hoger level te tillen en in een creatieve samenwerking tot mooie producties te komen. In 2015/16 zal er een nieuwe tour plaatsvinden met vernieuwende stukken vertolkt door een stomende 7 koppige band. Gino Jansen’s composities zullen in dit werk een brug slaan tussen oude en nieuwe muziek, zijn Funk en Blues roots sluiten naadloos aan bij moderne klanken uit de dancescene, welke hij op eigen wijze in zijn muziek verwerkt.

Reviews

Boek Speakizy en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Speakizy , Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Osha

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Speakizy

Speakizy is een band uit Groningen. Speakizy speelt muziek in de genres Funk & Soul. Speakizy heeft sinds de inschrijving op 14/08/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Speakizy klinkt als: Earth Wind and Fire, Aretha Franklin, The Meters. Het repertoire van Speakizy bestaat uit covers en eigen werk.

Speakizy hanteert een richtprijs van €600 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.