Soulful House Radio LIVE

  • Band   /   Tilburg
  • #Deep house #Soul #Funk
  • Klinkt als Soulful House, dj met muzikanten, live lounge muziek, achtergrondmuziek

Indicatie €1050

Stuur een persoonlijk bericht naar Soulful House Radio LIVE

Check beschikbaarheid
Soulful House Radio LIVE, Deep house, Soul, Funk band

Soulful House Radio LIVE is een bijzondere band met Dj, bestaande uit: een zangeres, saxofoniste/Dj en Dj/bassist. De band speelt het werk van het Spaans/Nederlandse muzieklabel 'Soulful Radio'. De muziek van dit label (en internetradio) is wereldwijd een begrip onder de Soulful House Dj's. Soulful House is de toegankelijke muziek met instrumenten en een beat. Vaak gedraaid als lounge muziek of in restaurants. Echter kan je er ook prima op dansen door de funky soulvolle grooves.

De zangeres van dit label stelde een moderne band samen om live te kunnen optreden voor evenementen en festivals. De samenstelling is uniek doordat de Dj ook meteen basgitaar meespeelt, de saxofoniste ook Dj is. Het repertoire bestaat uit eigen werk maar ook bestaande covers worden in Soulful House versie uitgevoerd (One Kiss, Uptown Funk, This Girl). Op verzoek draaien de Dj's ook wat u wil horen.

Deze Dj act met muzikanten is te boeken voor alle soorten feesten en evenementen. Perfect voor exclusieve live achtergrondmuziek of promoot een evenement tot hippe sfeer. Ook is de band geboekt op diverse bruiloften.

De band verzorgd de Dj en geluidstechniek zelf tot 150 mensen. Voor grotere events is er een scherpe prijs voor extra geluid van 300 euro excl. Btw).

Muziek

I won - Soulful House Radio

Vibe with me - Soulful Radio

Rocket Love - Remix by Soul...

Reviews

Boek Soulful House Radio LIVE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Soulful House Radio LIVE, Deep house, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeanet

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Soulful House Radio LIVE

Soulful House Radio LIVE is een band uit Tilburg. Soulful House Radio LIVE speelt muziek in de genres Deep house, Soul & Funk. Soulful House Radio LIVE heeft sinds de inschrijving op 19/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Soulful House Radio LIVE klinkt als: Soulful House, dj met muzikanten, live lounge muziek, achtergrondmuziek. Het repertoire van Soulful House Radio LIVE bestaat uit covers en eigen werk.

Soulful House Radio LIVE hanteert een richtprijs van €1050 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.