Soul and More (SaM)

  (1)
  • Band   /   Alkmaar
  • #Soul #Disco #Pop
  • Klinkt als Stevie Wonder, Al Green, Michael Jackson, Aretha Franklin, James Brown, Josh Stone, Bruno Mars, Diana Ross, Donna Summer
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Soul and More (SaM)

Check beschikbaarheid
Soul and More (SaM), Soul, Disco, Pop band

Soul and More (SaM) is een 9 koppige soulband uit Noord Holland. De naam zegt het al; SOUL en wel in breedste zin van het woord. SaM zoekt naar al het moois wat de soul- en discomuziek in de afgelopen eeuw heeft voortgebracht. Hierbij worden uitstapjes naar de wat minder voorspelbare nummers zeker niet geschuwd, maar is er altijd plaats voor herkenning en feest.

De 9 doorgewinterde muzikanten hebben in de afgelopen decennia ruimschoots hun sporen verdient op de diverse podia in Nederland en soms daarbuiten.

Een optreden van SaM is een garantie voor een feest der herkenning. Sterke vocalen, een strakke ritme sectie en een supervette blazerssectie; SaM’s Horns.

Muziek

Uptown Funk

Disco Inferno

Lady Marmelade

Reviews

Door op 07/04/2018

Fantastisch optreden! Heeft ons feest compleet gemaakt. Meijke en Yldau geven alles en maken er een mooi feest van. Strakke band en natuurlijk de blazers!

Contact

Soul and More (SaM), Soul, Disco, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sander

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Soul and More (SaM)

Soul and More (SaM) is een band uit Alkmaar. Soul and More (SaM) speelt muziek in de genres Soul, Disco & Pop. Soul and More (SaM) heeft sinds de inschrijving op 05/04/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Soul and More (SaM) klinkt als: Stevie Wonder, Al Green, Michael Jackson, Aretha Franklin, James Brown, Josh Stone, Bruno Mars, Diana Ross, Donna Summer. Het repertoire van Soul and More (SaM) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Soul and More (SaM) krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Soul and More (SaM) hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.