SOLID GOLD

  (1)
  • Band   /   Dordrecht
  • #70s #Blues #Rock
  • Klinkt als Solid Gold, CCR, Johnny Cash, Neil Young, Santana, Eric Clapton, Elvis Presley, Rolling Stones, David Bowie, ZZ Top, The Doors en vele anderen.
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €275 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar SOLID GOLD

Check beschikbaarheid
SOLID GOLD, 70s, Blues, Rock band

De band SOLID GOLD

Een band uit de regio Zuid-Holland Zuid (Dordrecht), bestaande uit gemotiveerde muzikanten die veel lol hebben in het optreden. De band speelt covers uit alle tijden, maar is zeker geen doorsnee coverband. De nummers worden aangepast en gespeeld op een eigen Solid Gold manier. Er wordt echter wel voor gezorgd dat de herkenbaarheid van de muziek blijft. Het is muziek met een hoge "oh Jaaah" factor.

De band speelt niet in één specifieke stijl, daarom is hun muziek het best te omschrijven als "van alles wat", maar het blijkt echter wel dat de muziek van Solid Gold zich steeds meer ontwikkelt richting rockmuziek. De titel rockband past daardoor ook prima bij Solid Gold. Uiteraard blijven ook de Golden Oldies gewoon in het repertoire.

Deze viermansformatie, gitaarband, is sinds begin 2016 bezig en heeft een goede interactie met het publiek. Samen met het publiek spelen ze "het dak er af.. Ze voelen zich goed thuis op de wat grotere podia, maar vinden het ook heerlijk om in een knusse gezellige kroeg te spelen.

Muziek

van Mengpaneel PoGo - Jean ...

van Mengpaneel PoGo - Tulsa...

SG - Train, train live Kloc...

Foto's

Reviews

Door op 18/09/2019

Super bandje gezellig en goede muziek wij waren dik tevreden over Solid Gold

Contact

SOLID GOLD, 70s, Blues, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SOLID GOLD

SOLID GOLD is een band uit Dordrecht. SOLID GOLD speelt muziek in de genres 70s, Blues & Rock. SOLID GOLD heeft sinds de inschrijving op 10/03/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SOLID GOLD klinkt als: Solid Gold, CCR, Johnny Cash, Neil Young, Santana, Eric Clapton, Elvis Presley, Rolling Stones, David Bowie, ZZ Top, The Doors en vele anderen.. Het repertoire van SOLID GOLD bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: SOLID GOLD krijgt 3.5 uit 5 sterren op basis van één review.

SOLID GOLD hanteert een richtprijs van €275 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.