Sol y Luna

Indicatie €650 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Sol y Luna

Check beschikbaarheid
Sol y Luna, Latin, Mariachi, Wereldmuziek band

Sol y Luna, onder leiding van Indra van Hal, heeft een uitgebreid repertoire van de meest gevarieerde muziek uit Zuid-Amerika, Spanje en Mexico.
Uiteraard bekende nummers maar ook onbekend en op verzoek. Zo brengt ze romantische Bolero's met gevoel en opzwepende Rumba's met een sprankelende overgave.
De swingende Son Cubano, evenals de eigen composities van de zanger/gitarist Marco Antonio Sanchez zullen ook zeker niet ontbreken.
Muziek om bij weg te zwijmelen, op te dansen of gewoon van te genieten. Sol y Luna neemt je mee op reis in een wereld van muziek........
Sol y Luna heeft in de 28 jaar dat ze bestaat een geheel eigen stijl ontwikkeld. Subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool- en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Sol y Luna tot een uniek afgestemd ensemble.

El Amor, la Passion y Alegria!

Muziek

Cuando calienta el sol

Caminando por la calle

La Partida

Reviews

Boek Sol y Luna en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sol y Luna, Latin, Mariachi, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Indra

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sol y Luna

Sol y Luna is een band uit Amsterdam. Sol y Luna speelt muziek in de genres Latin, Mariachi & Wereldmuziek. Sol y Luna heeft sinds de inschrijving op 14/04/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sol y Luna klinkt als: Buena Vista / Gipsy kings / Mariachi. Het repertoire van Sol y Luna bestaat uit covers en eigen werk.

Sol y Luna hanteert een richtprijs van €650 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.