Skir

  • Band   /   Leiden
  • #Alternatief #Rock #Punk
  • Klinkt als Green Day, Nirvana, Foo Fighters, Linkin Park, Avenged Sevenfold.

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Skir

Check beschikbaarheid
Skir, Alternatief, Rock, Punk band

Wij zijn Skir, een jonge rockband bestaande uit 4 jongens: Ruben Pichel (18), Alex Haak (19), Tom Koenrades (16) en Jelle Douwes (18). Als band hebben wij een grote passie om mensen te vermaken. Dat is zeker te merken in de performances. We hebben allemaal een degelijke muziekopleiding gevolgd bij de muziekschool Rockademy in Leiden.
De band kwam voor het eerst bij elkaar tijdens een optreden in 2014. Snel volgde het idee om een echte band te vormen. Eind 2014 ontstond de formatie zoals die nu is. Het idee was eerst om een punk coverband te worden, maar al gauw veranderde dit in een rock band die vooral eigen nummers wilde schrijven. Wij halen invloeden uit verschillende kanten binnen rock muziek (punk, classic, nu metal en progressive rock). Hierdoor hebben wij een uniek geluid. In oktober 2015 kwam de eerste single ‘Tired’ uit, en al snel volgden de singles ‘Give me what I need’ en ‘Stand up and Shout’ in 2016. Wij verzoeken u om deze nummers te beluisteren via ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC7j5I3SxzHzTwZGKdQN_0dA Binnenkort komen er meer nummers online!
Sinds kort hebben wij een manager en willen wij op grotere podia spelen. Het lijkt ons een geweldige kans om iedereen te laten zien wat wij in onze mars hebben. Wij geven energieke shows gecombineerd met muzikale virtuositeit die jullie niet teleur zullen stellen. Een veelzijdige mix van eigen nummers maken de show tot iets waar iedereen van kan genieten.

Muziek

Tired

Give Me What I Need

Stand Up And Shout

Reviews

Skir heeft nog geen reviews.

Contact

Skir, Alternatief, Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skir

Skir is een band uit Leiden. Skir speelt muziek in de genres Alternatief, Punk & Rock. Skir heeft sinds de inschrijving op 28/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skir klinkt als: Green Day, Nirvana, Foo Fighters, Linkin Park, Avenged Sevenfold.. Het repertoire van Skir bestaat uit covers en eigen werk.

Skir hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.