Six Silent Sins

  • Band   /   Alkmaar
  • #Heavy metal #Hard Rock #Metal
  • Klinkt als Een samensmelting van invloeden als: Trivium, Disturbed, Amaranthe, Delain, Slipknot, Alter Bridge and more

Indicatie €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Six Silent Sins

Check beschikbaarheid
Six Silent Sins, Heavy metal, Hard Rock, Metal band

Een orkaan blaast over het podium, een wervelwind van stokslagen teistert het metaal, haren vliegen in het rond, vingers schieten over de snaren met de snelheid van het geluid, de bassdrum is als een donderslag bij heldere hemel. Een moker op je schedel. Dat zijn kenmerken van Six Silent Sins.

Deze zes stille zonden worden beïnvloed door het werk van Trivium, Alter Bridge, Lamb of God en Disturbed. Met andere woorden: “Zuivere metal”.

In 2010 richtte bassist Chris en gitarist Rick de band op met het idee los te breken van de slavernij der maatschappij. Twee jaar terug vonden zij gitarist Mike (“Asian Dedication”) en begon het balletje te rollen. Sinds herfst 2014 zijn de laatste puzzelstukjes op hun plek gevallen en worden de drums vertegenwoordigd door Bram en de lead-vocalen door de blueprints van het vrouwelijk schoon; Roxy.

Sinds de voltooiing van de band heeft Six Silent Sins in Paradiso gespeeld en de publieksprijs van de Rising Band

Op het moment is Six Silent Sins druk bezig met de verkoop van merchandise en de productie van de eerste demo-EP “Linear Aggression”. Er worden plannen gesmeed om in oktober Noord-Holland te verlaten om meer van het land te veroveren.

Muziek

No Remorse

Only The Dead Have Seen The...

The Endless Hour

Reviews

Boek Six Silent Sins en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Six Silent Sins, Heavy metal, Hard Rock, Metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Six Silent Sins

Six Silent Sins is een band uit Alkmaar. Six Silent Sins speelt muziek in de genres Hard Rock, Heavy metal & Metal. Six Silent Sins heeft sinds de inschrijving op 09/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Six Silent Sins klinkt als: Een samensmelting van invloeden als: Trivium, Disturbed, Amaranthe, Delain, Slipknot, Alter Bridge and more. Het repertoire van Six Silent Sins bestaat uit alleen eigen werk.

Six Silent Sins hanteert een richtprijs van €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.