Shrude

  • Band   /   Rotterdam
  • #Alternatief #Rock
  • Klinkt als Queens of the Stone Age, Deus

Indicatie €300 - €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Shrude

Check beschikbaarheid
Shrude, Alternatief, Rock band

Februari 2015; ruim vier jaar na het oprichten van de band, brengt het Rotterdamse Shrude haar eerste EP uit. Na vele wissels in de bezetting en veel getimmer en geschaaf aan de nummers, is het de band gelukt een sound te creëren waar zij naar op zoek was. Stevig, energiek, dansbaar en toch toegankelijk. Met vier koppen vol ideeën en een overdosis inspiratie, zijn de rockers nu klaar om zich regionaal te laten horen.

Shrude is ontstaan vanuit het idee om muziek te maken die in eerste instantie voor de band zelf voor de volle 100% voldoening geeft. Perfectionisme stond de band dan ook regelmatig in de weg en heeft, ondanks de vele samenkomsten en oefensessies, geleid tot een trage start; het eerste optreden van de band was in oktober 2012 in podiumcafé Grounds, Rotterdam . Over het resultaat van de EP, ‘Because the Sun’, is de band glashelder; het heeft de vibe die zij sinds het prille begin voor ogen hadden. Nu de sound en definitieve bezetting gevonden zijn, is Shrude een grote stap dichterbij haar doelen; meer materiaal en meer optredens. In 2014 stonden zij op onder andere Festival Aangeschoten Wild en zijn zij uitgeroepen tot Vlaardings Supertalent.

Muziek

Lips

Girl

Numb

Reviews

Boek Shrude en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Shrude, Alternatief, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Allard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Shrude

Shrude is een band uit Rotterdam. Shrude speelt muziek in de genres Alternatief & Rock. Shrude heeft sinds de inschrijving op 06/08/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Shrude klinkt als: Queens of the Stone Age, Deus. Het repertoire van Shrude bestaat uit alleen eigen werk.

Shrude hanteert een richtprijs van €300 - €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.