Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften!

  • Soloartiest   /   Oss
  • #Pop
  • Klinkt als Rihanna, Adele, Dua Lipa,

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften!

Check beschikbaarheid
Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften!, Pop soloartist

Sharon Witsiers wist al snel dat ze zich thuis voelde op het podium. Op 9-jarige leeftijd deed Sharon mee aan het Kinderen voor Kinderen songfestival en behaalde zij de 3e plaats. Toen ze het Musical Awards Gala op televisie zag, deed ze auditie voor de muscial ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’ van Albert Verlinde entertainment. Na het meespelen in die productie kreeg ze echt de smaak te pakken en kreeg ze de hoofdrol in ‘Annie’ van Albert Verlinde.

Na haar middelbare school studeerde Sharon aan de Willem Nijholt voor musical en –muziektheater waar ze in 2013 haar diploma behaalde. Gedurende haar opleiding volgde ze masterclasses van o.a. Willem Nijholt, Simone Kleinsma, Pia Douwes , Barrie Stevens en Tony Neef. Aan het eind van het jaar maakten ze een voorstelling die geregisseerd werd door professionele regisseurs en productiehuizen. Opus one (bekend van producties zoals: Urinetown, Klokkenluider van de Notre Dame, Junglebook en Kiss of a spider) regisseerde en produceerde hun eindvoorstelling “Kill your darling

Muziek

Sacrifice - Sharon Witsiers

Stay - Sharon Witsiers

Winter - Sharon Witsiers

Reviews

Boek Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften!, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sharon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften!

Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften! is een solo-artiest uit Oss. Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften! maakt vooral muziek in de genres Pop. Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften! heeft sinds de inschrijving op 24/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften! klinkt als: Rihanna, Adele, Dua Lipa, . Het repertoire van Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften! bestaat uit alleen covers.

Sharon Witsiers zangeres voor Feesten en Bruiloften! hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.