Sez-You Showband

  (1)
  • Band   /   Heel Nederland
  • #Entertainment #Pop #Disco
  • Klinkt als Allround coverband, van Abba tot Lady Gaga, U2 tot Jan Smit.
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €2500 - €3500

Stuur een persoonlijk bericht naar Sez-You Showband

Check beschikbaarheid
Sez-You Showband, Entertainment, Pop, Disco band

Sèz-You is een spetterende showband die al jaren het middelpunt is van grote en kleine feesten. De 6 geschoolde, professionele musici brengen gedurende hun optreden met aanstekelijk enthousiasme vele medleys en stijlen ten gehore op zo’n manier dat het voor de toehoorder lijkt alsof de originele artiest er staat! Van Nederlandstalig tot rock en van house/dance tot soul: alle stijlen worden met het grootste gemak gebracht. Een feest met Sèz-You is bij voorbaat al geslaagd! Entertainment wordt bij Sèz-You met een hoofdletter ‘E’ geschreven. Getuige hiervan zijn de vele showblocks en thema’s, zoals die van het Zweedse succes-kwartet ABBA, Boney M of de Blues Brothers. Naast het enorme all-round repertoire is Sèz-You ook inzetbaar op themafeesten: Sprookje van 1001 nacht, Ultimate Flashback, een Sinterklaas- of Kerstshow of Après-Ski thema-avond – het is allemaal mogelijk. Zowel de showblocks als de thema-feesten hebben aangepaste kleding en waar nodig choreografie. Sèz-You is eventueel ook uit te breiden met een vaste, ingewerkte 3-koppige knallende blazerssectie! Een veelzijdig orkest dus, dat overal inzetbaar is en altijd het juiste repertoire voor de gelegenheid heeft! Dit alles wordt gecomplementeerd door 3 geweldige technici die het geluid en licht volledig aanpassen aan uw wensen. Door het gebruik van in-ear monitoring kan Sèz-You op elk gewenst geluidsniveau werken: dit kan variëren van diner-dansant tot festival niveau! Tevens blijft het podium door een minimum aan apparatuur en kabels er erg netjes uitzien. Sèz-You is zowel op als naast het podium erg flexibel en denkt met u mee om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken. Kortom: vakbekwame, professionele entertainers die van uw feest een onvergetelijk evenement maken!

Muziek

ABBA (Dancing Queen & Mamma...

Fireball & Ai se eu te pego

Hello

Reviews

Door op 08/06/2016

Jullie waren GEWELDIG! Nogmaals hartelijk dank voor jullie optreden op ons huwelijksfeest. Wij hadden heel gevarieerd publiek (van 10 tot 80) en waren bang dat dit voor jullie misschien lastig zou zijn, maar jullie hebben daar fantastisch op in gespeeld, voor ieder wat wils. Naast de muziek ook een super show neergezet met leuke thema's en verkledingen! Het contact verliep ook van het begin af aan heel goed, er werd goed meegedacht, heel professioneel, waardoor wij er meteen vertrouwen in hadden dat wij de goede keus hadden gemaakt. Wij hadden geen betere band kunnen wensen en we hebben van onze gasten ook alleen maar positieve reacties gekregen, dank jullie wel!

Contact

Sez-You Showband, Entertainment, Pop, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Herman

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sez-You Showband

Sez-You Showband is een band uit Heel Nederland. Sez-You Showband speelt muziek in de genres Entertainment, Pop & Disco. Sez-You Showband heeft sinds de inschrijving op 27/05/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sez-You Showband klinkt als: Allround coverband, van Abba tot Lady Gaga, U2 tot Jan Smit.. Het repertoire van Sez-You Showband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Sez-You Showband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Sez-You Showband hanteert een richtprijs van €2500 - €3500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.