Sarah Mulders

Indicatie €100 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Sarah Mulders

Check beschikbaarheid
Sarah Mulders, Easy Listening, Klassiek, Singer-songwriter soloartist

Sarah's muziek bestaat uit zang met piano- of gitaarbegeleiding. Alhoewel haar muziek een rustige sfeer creëert, hebben een aantal nummers een bepaalde groove dat iets weg heeft van jazz & soul. Sarah's muziek is perfect geschikt als rustige achtergrondmuziek of als inspirerend en intiem optreden. Denk aan huiskamerconcerten, bruiloften, restaurants, kleinschalige chique evenementen, feestjes, luxe boten of begrafenissen. Op verzoek speelt ze met zang, alleen instrumentaal of een combinatie ervan. Ze kan op verzoek ook een aantal covers spelen van bv. Alanis Morissette, Johnny Cash, Cranberries, Joan Osborne en meer.

Sarah Mulders heeft klassieke pianoles gehad vanaf haar 8ste tot aan haar 20ste. Ze begon al op vroege leeftijd met het schrijven en componeren van haar eigen muziek met zang, piano & gitaar. Naast haar werk in de muziek, heeft ze vanaf haar 21ste tot aan haar 30ste de wereld rondgereisd en in het buitenland gewerkt en gewoond als duik-instructrice. Op het moment werkt ze in de zorg en helpt ze ouderen met dementie. Ze heeft veel meegemaakt in haar leven en al deze ervaringen zijn terug te horen in haar muziek. Sarah ziet muziek niet als iets om in de schijnwerpers te staan, in tegendeel; voor haar is muziek een medicijn dat mensen kan helpen en genezen.

Muziek

Ik wil leven

Je ziet wat ik niet zie

I Fly away

Reviews

Boek Sarah Mulders en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sarah Mulders, Easy Listening, Klassiek, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sarah

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sarah Mulders

Sarah Mulders is een solo-artiest uit Hilversum. Sarah Mulders maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Klassiek & Singer-songwriter. Sarah Mulders heeft sinds de inschrijving op 18/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sarah Mulders klinkt als: Norah Jones. Het repertoire van Sarah Mulders bestaat uit covers en eigen werk.

Sarah Mulders hanteert een richtprijs van €100 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.