Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne

Indicatie €550 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne

Check beschikbaarheid
Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne, Pop, Country, Akoestisch band

“Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek.”
– Hans Christian Andersen –

Sara en Anne brengen als muzikaal duo tweestemmige gezongen muziek die ze zelf begeleiden op piano en gitaar. Naast muzikaal duo zijn Sara en Anne ook zussen.
Van kinds af aan musiceerden ze samen en snel merkten ze dat hun stemmen heel goed blenden. Hun passie is om allerhande muziek te bewerken tot intieme, sfeervolle, tweestemmige songs. De inspiratie hiervoor vinden ze in pop, country, kleinkunst en klassiekers uit de jaren 60 en 70.
Ze willen met hun live muziek de gepaste sfeer scheppen voor bijzondere gelegenheden.

Sara studeerde Muziektherapie aan het Lemmensinstituut in Leuven en haalde haar pedagogisch diploma als Docent Muziek. Ze speelt al van haar acht jaar piano die nu als basis fungeert voor dit muziekduo.

Anne behaalde een hoger diploma als Musical-actrice aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde diverse hoofdrollen in verschillende grote musicals en is regelmatig nog te bewonderen in Vlaamse Theaters. Door haar voorliefde voor country leerde Anne gitaar spelen en gebruikt ze deze om zichzelf en haar zus mee te begeleiden.

Muziek

Just the way you are - Love...

I am the Moon

Wacht Houden

Reviews

Boek Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne, Pop, Country, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne

Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne is een band uit Antwerpen. Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne speelt muziek in de genres Pop, Country & Akoestisch. Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne heeft sinds de inschrijving op 02/08/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne klinkt als: Lennon and Maisy, First aid kit. Het repertoire van Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne bestaat uit alleen covers.

Trouw, ceremonie, receptie duo Sara en Anne hanteert een richtprijs van €550 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.