Sabana

  (2)
  • Ensemble   /   Rotterdam, Oss
  • #Latin #Balkan #Gipsy
  • Klinkt als Cubaans (Buena vista social club, Omara Portuendo), Latijns-Ameriaans (Eydie Gorme y Los Panchos, Mexicaans (Linda Ronstadt: canciones de mi padre, my father's songs), Braziliaans: Bossa Nova (Astrud Gilberto, Gipsy (Vaya Con Dios, Rosenberg Trio)
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Sabana

Check beschikbaarheid
Sabana, Latin, Balkan, Gipsy ensemble

Trio Sabana bestaat sinds 2012, en wordt gevormd door gitarist Roy van der Lee, toetsenist Robert Brands en zangeres Carla Maljers. Elk van ons drieën heeft afzonderlijk ervaring opgedaan in verschillende band-samenstellingen in verschillende genres (blues, soul en jazz) maar de liefde voor wereldmuziek en latin-jazz bracht een muzikale ontmoeting tussen ons tot stand. De klik was er meteen en daaruit volgden optredens die zo leuk waren en positief ontvangen werden dat we besloten als trio verder te gaan. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier hard gewerkt aan ons repertoire en zijn we vele mooie arrangementen rijker geworden. Tot nu toe hebben wij opgetreden in restaurants en café's, op kleine festivals en als muzikale omlijsting tijdens politieke debatten. Wij beschikken over eigen geluidsapparatuur. Op onze website staan geluid-opnamen van Sabana als duo, en een enkele opname als trio. Verder zijn daar ook enkele film-opnamen van live-optredens van Sabana te zien.

Muziek

Focu Di Raggia (Goran Brego...

Moonflower (cover Santana)

Cuando Caliente El Sol ( va...

Foto's

Reviews

Door op 16/12/2018

Wij waren gisteren 50 jaar getrouwd en dat hebben wij in een mooi kasteeltje gevierd met onze Fam.en vrienden.
Sabana heeft werkelijk geweldig gespeeld en gezongen.Van ons krijgen zij een 10
En ze zijn ook super aardig!!!!

Door op 03/01/2018

Sabana zorgde voor heerlijke, romantische intieme muziek tijdens ons kerstdiner van het bedrijf. Carla de lead zangeres heeft een hele mooie zuivere pure stem en de gitarist tovert de mooiste gitaarklanken uit zijn spaanse gitaar. Ook de toetsenist/pianist is erg goed.
Kortom, we hadden een geweldige avond dankzij hen! Een aanrader!

Contact

Sabana, Latin, Balkan, Gipsy ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Carla

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sabana

Sabana is een ensemble uit Rotterdam, Oss. Sabana speelt muziek in de stijlen Latin, Balkan & Gipsy. Sabana heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sabana klinkt als: Cubaans (Buena vista social club, Omara Portuendo), Latijns-Ameriaans (Eydie Gorme y Los Panchos, Mexicaans (Linda Ronstadt: canciones de mi padre, my father's songs), Braziliaans: Bossa Nova (Astrud Gilberto, Gipsy (Vaya Con Dios, Rosenberg Trio). Het repertoire van Sabana bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Sabana krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Sabana hanteert een richtprijs van €300 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.