Ruud Post, gitarist

  (19)
  • Soloartiest   /   Eindhoven
  • #Latin #Jazz #Flamenco
  • Klinkt als Paco de Lucia, Gypsy Kings, Miles Davis, Jobim, Villa Lobos, Baden Powel
  • 27 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €449

Stuur een persoonlijk bericht naar Ruud Post, gitarist

Check beschikbaarheid
Ruud Post, gitarist, Latin, Jazz, Flamenco soloartist

Met zijn prachtige en gevarieerde gitaarspel creëert hij een sfeer van "beauty, warmth and openness!". Zijn muziek is geschikt voor de achtergrond of leent zich voor een intense luisterervaring. Tot zijn brede repertoire behoren spannende en vurige flamencostukken, vrolijke opgetogen rumba's, zwoele en sensuele bossa nova's, lekker swingende jazz en romantische en gevoelige klassieke gitaarmuziek.

Je kunt Ruud ook boeken met zangeres Blanca Luna, met een prachtig repertoire van Spaanse, Zuid-Amerikaanse, Jazzy en Classical popsongs, voor een romantische, zonnige en feestelijke sfeer.

Ruud speelt al zijn hele leven gitaar en heeft les gehad van diverse vooraanstaande gitaarleraren zowel op flamenco als jazzgebied. Hij speelde in diverse jazz-bands en had zijn eigen flamenco-trio. Als solist speelt hij voor heel verschillende gezelschappen en in zeer diverse entourages. Van Amstelhotel tot huiskamerconcert. Soms als achtergrond en sfeer, dan als luisterconcert, of als muzikale intermezzo of omlijsting, bijvoorbeeld tijdens culturele avonden. Hij voelt perfect aan wat voor welke gelegenheid geschikt is.

Muziek

Bossa Nova - Corcovado

Flamenco - Buleria

Braziliaans - Mazurka Choro

Foto's

Reviews

Door op 01/07/2019

Met Ruud is het prettig zaken doen, komt afspraken meer dan na! Hij heeft ons een sfeervol afscheid gegeven.

Door op 24/03/2019

Ruud is een topartiest! Hij speelt prachtig gitaar!! En erg nauwkeurig en vriendelijk om mee samen te werken. Een verademing. Aanrader!!!

Door op 11/02/2019

Het optreden van Ruud was precies wat we vooraf bedacht hadden. Een afwisselende set flamenco, bulerias en servillanas. Een verrassingsfiesta con tapas y musica van vrienden voor een goede vriendin die 50 werd en (alweer een tijdje geleden) gepassioneerd servillanas danste. Heel sfeervol in een klein café in Breda, met een klein gezelschap. Ruud voelt direct aan wat gewenst is. Muchas Gracias, Ruud Correos!

Optredens van Ruud Post, gitarist

Meer optredens

Contact

Ruud Post, gitarist, Latin, Jazz, Flamenco soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ruud Post, gitarist

Ruud Post, gitarist is een solo-artiest uit Eindhoven. Ruud Post, gitarist maakt vooral muziek in de genres Latin, Jazz & Flamenco. Ruud Post, gitarist heeft sinds de inschrijving op 05/02/2017 in totaal 27 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ruud Post, gitarist klinkt als: Paco de Lucia, Gypsy Kings, Miles Davis, Jobim, Villa Lobos, Baden Powel. Het repertoire van Ruud Post, gitarist bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ruud Post, gitarist krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 19 reviews.

Ruud Post, gitarist hanteert een richtprijs van €175 - €449 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.