Ruud Post, gitarist

  (9)
  • Soloartiest   /   Eindhoven
  • #Flamenco #Jazz #Bossa nova
  • Klinkt als Spaans, Braziliaans, Klassiek, Jazz
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Ruud Post, gitarist

Check beschikbaarheid
Ruud Post, gitarist, Flamenco, Jazz, Bossa nova soloartist

Met zijn prachtige en gevarieerde gitaarspel creëert hij een sfeer van "beauty, warmth and openness!". Zijn muziek is geschikt voor de achtergrond of leent zich voor een intense luisterervaring. Tot zijn brede repertoire behoren spannende en vurige flamencostukken, vrolijke opgetogen rumba's, zwoele en sensuele bossa nova's, lekker swingende jazz en romantische en gevoelige klassieke gitaarmuziek.
Je kunt Ruud ook boeken met een zangeres, dwarsfluitist of saxofonist.
Ruud speelt al zijn hele leven gitaar en heeft les gehad van diverse vooraanstaande gitaarleraren zowel op flamenco als jazzgebied. Hij speelde in diverse jazz-bands en had zijn eigen flamenco-trio. Als solist speelt hij voor heel verschillende gezelschappen en in zeer diverse entourages. Soms als achtergrond en sfeer, dan als luisterconcert, of als muzikale intermezzo of omlijsting, bijvoorbeeld tijdens culturele avonden of tijdens uitvaartplechtigheden. Hij voelt perfect aan wat voor welke gelegenheid geschikt is.

Muziek

Bossa Nova - Corcovado

Flamenco - Buleria

Braziliaans - Mazurka Choro

Foto's

Reviews

Door op 19/08/2018

Ruud is een aardig persoon en zijn muziek is erg fijn om naar te luisteren. We hadden een klein gezelschap en we hebben allen fijn genoten van zijn akoestische gitaarmuziek.
Wij kijken al uit naar de volgende gig van Ruud bij ons.

Door op 17/09/2017

Ik heb Ruud geboekt voor een show tijdens het diner in ons restaurant BROEQ. Hij was erg flexibel is het meedenken en het afstemmen van de sets. Op zijn verzoek kwam Laurence mee die met haar dwarsfluit een extra dimensie aan de show bracht. Goed op tijd, fijne samenwerking en voorbereiding, en een mooie show, afgestemd op onze wensen. Een aanrader!

Door op 11/09/2017

Prettig contact, fijne mens. Muzikaal zeer prettig te noemen, heel fijn als opstarten van ons evenementje.

Optredens van Ruud Post, gitarist

Meer optredens

Contact

Ruud Post, gitarist, Flamenco, Jazz, Bossa nova soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ruud Post, gitarist

Ruud Post, gitarist is een solo-artiest uit Eindhoven. Ruud Post, gitarist maakt vooral muziek in de genres Flamenco, Jazz & Bossa nova. Ruud Post, gitarist heeft sinds de inschrijving op 05/02/2017 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ruud Post, gitarist klinkt als: Spaans, Braziliaans, Klassiek, Jazz. Het repertoire van Ruud Post, gitarist bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ruud Post, gitarist krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Ruud Post, gitarist hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.